'Benim yatak odamdan çıkıp'

Yorumcu Erman Toroğlu, Haluk Ulusoy'un Futbol Federasyonu kongresinden bir gün önce taraf değiştirip Yıldırım Demirören'in ekibine katılan Can Çobanoğlu hakkında söylediği ağır sözleri yazdı..

'Benim yatak odamdan çıkıp'
Erman Toroğlu Fotomaç Gazetesi'nde yayımlanan yazısında şok diyaloğu yazdı:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) dün Ankara'da yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın yankıları sürüyor. Yıldırım Demirören'in yeniden TFF Başkanı seçildiği kongreye damga vuran isimlerden biri A Milli Takım'ın eski menajeri Can Çobanoğlu idi...

Yıllardır Haluk Ulusoy'a yakınlığıyla bilinen ve hatta kongre öncesinde Ulusoy için imza bile toplayan Çobanoğlu, seçime bir gün kala Yıldırım Demirören tarafına geçti. Bu davranışıyla olay yaratan Çobanoğlu hem Ulusoy hem Demirören taraftarlarından büyük tepki aldı ve en sonunda Demirören'in yönetim kurulu listesinden de çıkarıldı.

Yorumcu Erman Toroğlu da bugün Fotomaç Gazetesi'nde yayımlanan yazısında bu konuya değindi. Çobanoğlu'nun seçimden önce kendisini arayıp Ulusoy için imza istediğini anlatan Toroğlu, daha sonra taraf değiştirme olayını öğrenince Çobanoğlu'na telefon açıp şunları söylediğini yazdı:

"DÖNEKLİĞİN BU KADARI DA ÇOK FAZLA!"

"Hangi düşünceyle ne yaptığını bilemem. Demirören'den de Ulusoy'dan da yana olabilirsin. Ama öyle bir iş yapmışsın ki hani dönekliğin bu kadarı da çok fazla. Ve şu anda futbol aleminde yaptığın bütün iyi şeylerin hepsini tek kalemde yıktın ve futbol aleminde bittin."

"AYLARDIR BENİM YATAK ODAMDAYDI"

Erman Toroğlu yazısının bundan sonraki bölümünde Haluk Ulusoy ile aralarında geçen telefon konuşmasını ise şöyle anlattı:
"Bu konuşmadan iki saat sonraydı, Oğuz Dizer telefon açtı. 'Ermancım Ankara'ya geldim, neredesin?' diye. Ben de top oynadığımı söyledim. 'Şu anda Haluk Ulusoy'un yanındayım, sana birkaç şey söyleyecek' dedi. Telefonu aldım ve 'Hayırdır başkan, Can seni satmış' dedim. 'Erman hocam; bu adam, yani Can Çobanoğlu aylardır benim yatak odamdaydı. Benim yatak odamdan çıktı karşı tarafın yatak odasına gitti herhalde' dedi."
Konular Spor Haberleri