Bennu Gerede'den şok iddia: "Oğlumu boğmaya kalktı"

Fotoğrafçı Bennu Gerede, ayrıldığı Ahmet Ağaoğlu için şok bir iddia ortaya attı: "O dönem 2 yaşında olan oğlum Kai’yi yastıkla boğmaya kalktı..."

Bennu Gerede'den şok iddia: "Oğlumu boğmaya kalktı"
Takvim Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre fotoğrafçı Bennu Gerede, yaşadığı aşklarla da gündemde kaldı. Koray Erkaya ile yaptığı ilk evliliğinden Dilan, Deren ve Miro isimli 3 oğlu olan Gerede, kendisi gibi fotoğrafçı olan Ahmet Ağaoğlu ile aşk yaşadı.

AYLIK 50 BİN TL

2007 yılında oğlu Kai'yi kucağına aldı. Evlilik dışı müşterek bir çocuğu olan 47 yaşındaki Bennu Gerede, çocuk için aylık 50 bin liralık iştirak nafakası davası açtı. 2009 yılında gittiği Endonezya'daki Bali adasında bir süre tatil yapan Gerede, Türkiye'ye döndüğünde Ağaoğlu'na ayrılmak istediğini açıkladı. Ancak iddiaya göre ünlü fotoğrafçı Gerede'yi ve 2 yaşındaki oğlu Kai'yi yastıkla boğmaya çalıştı. Durum yargıya taşındı. Yıllardır bir sonuca bağlanmayan davada, fotoğrafçı Ağaoğlu şiddet iddialarını yalanladı.

3 milyon liralık borcu olduğunu belirten Ahmet Ağaoğlu, oğlu için verdiği 50 bin liralık tedbir nafakasının 7 bin liraya düşürülmesini istedi.