Bensu Soral ve Hakan Baş New York'tan ev aldı!

Geçtiğimiz hafta ABD’ye giden Bensu Soral ve Hakan Baş, burada ‘ev’lendi. Ünlü çift, New York’un Hollywood filmlerine ev sahipliği yapan ünlü Greenwich bölgesinde bir daire satın aldı. 5 odalı evin fiyatının ise 11 milyon dolar olduğu iddia edildi.

Bensu Soral ve Hakan Baş New York'tan ev aldı!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre bir süredir ABD'de olan Bensu Soral ile Hakan Baş'ın, burada bir taşla iki kuş vurduğu ortaya çıktı. New York'ta gönüllerince gezip tatil yapan ünlü çift, yeni bir de ev sahibi oldu. Üniversite eğitimi için gittiği dönemde New York'ta bir ev alan Baş, dairesini yenilemeye karar verdi. Bensu Soral'ın beğendiği bir daireyi almak için de kesenin ağzını açan Hakan Baş, geçtiğimiz günlerde eşiyle yeni evlerine taşındı.

ESKİ EVİNİ SATIP YENİLEDİ

New York'un Hollywood filmlerine konu olan ikonik bölgesi Greenwich'te bir daireye taşınan Bensu Soral ve Baş'ın yeni evlerinin değerinin 11 milyon dolar yani yaklaşık 65 milyon TL olduğu iddia edildi. Emlak fiyatlarıyla ünlü New York'un orta üst sınıfı olarak bilinen bölgede 5 odalı bir daireye taşınan ünlü çift, evin dekorasyonunda da ufak değişiklikler yaptı. Bensu Soral ve Hakan Baş, böylece fırsat buldukları her zaman New York'ta kafa dinleyecek.

Bensu Soral ve Hakan Baş New York'tan ev aldı!

Ünlü çift, yeni evlerine böyle taşındı.

Bensu Soral ve Hakan Baş New York'tan ev aldı! - Resim : 2

New York'un Greenwich denilen bölgesi 'Sex And The City' başta olmak üzere birçok Hollywood yapımına ev sahipliği yapıyor.