Beren Saat hangi projeye 'Evet' diyecek?

Güzel oyuncu Beren Saat'in, Puhu TV'nin internet dizisinde başrol oynayacağı iddia edildi.

Beren Saat hangi projeye 'Evet' diyecek?
Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu Beren Saat'le ilgili son durumu ve sağlam kaynaklardan aldığı bilgileri yazdı.

İşte Sina Koloğlu'nun o yazısı:

"Saat’le ilgili bu sezon epey ters köşe olundu. Ben de buna dahilim. Bilgiler, ilk ağızdan olmasına karşın Saat anlaşılan sonradan vazgeçiyor. Bana göre bunun tek nedeni var; ismi, oynayacağı diziyi özellikle yurt dışı satışlarda garantili kılıyor.

Son olarak ‘Gazino’ dizisinde adı geçiyor. Sorumlu bir kişiden, “Hâlâ başrol oyuncusu belli değil” bilgisi geldi. Bu arada başka bir bomba daha patladı: Saat, Puhu TV’nin yeni dizisinde oynayabilir.


İlker Kaleli’yle birlikte

Bu yazın en çok konuşulan dedikodularından biri de İlker Kaleli’yle Beren Saat’in sinema projesi oldu. ‘Tren’ adlı bir filmdi. Kaleli’ye takvim uymadı ve projeden ayrıldı. Sonra film de rafa kalktı. Şimdi son söylentiler, Başar Başaran imzalı ‘İntiharcı’ adlı 13 bölümlük bir dizi, Puhu TV için çekilecek ve İlker Kaleli de başrol oynayacak.

Peki kadın oyuncu kim olacak? İşte orada Saat’in adı geçiyor. Kendisiyle konuşulmuş. İnternet dizisi olduğu için ve çekim süresi normal sezon dizisi kadar uzun olmayacağından, sıcak baktığı söyleniyor. Bir diğer isim ise, Cansu Dere. Duyduğum, bu rol için istekli olduğu."