Beren Saat rol uğruna bebeğini mi aldırdı?..

Beren Saat ile Kenan Doğulu hakkında çarpıcı bir iddia gündeme oturdu. Beren'in yeni dizisi 'Kösem Sultan'daki rolünü kaptırmamak için bebeğini aldırdığı iddia edildi.

Beren Saat rol uğruna bebeğini mi aldırdı?..
Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre ünlü çift Beren Saat ile Kenan Doğulu, seslendirmesini yaptıkları 'Minyonlar' filminin İstinye Park'ta gerçekleştirilen galasına katıldı.

Çift, haklarında çıkan 'bebek dedikodusu' haberlerine de açıklık getirmek istedi. Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da tatil yaparken çekilmiş fotoğraflarının ardından hakkında çıkan hamile iddialarını yalanlayan çift, galada fotoğrafları çekilirken de menajeri Vahdet Bey'in müdahalesi ile karşılaştı.

Görüntü alan gazetecileri engellemek isteyen basın danışmanları ve menajerinin bu tavrı iddia edilen çocuk aldırma olayını da güçlendirdi. Beren Saat'in kariyerini seçerek Kösem Sultan'daki rolünü başkasına kaptırmamak için bebeğin aldırdığı iddia edildi.

CEVABI KAFALARI KARIŞTIRDI

Çifte yöneltilen ikincisi soru ise Beren Saat’in kayınvalidesi Serpil Doğulu ile aralarının açık olması oldu.

Bu konu hakkında “İnsan ilişkileri buralara düşmemeli, yok sosyal medyadan takip etmiş yok etmemiş" diyerek soruya net bir cevap vermemesi kafaları karıştırdı. Konunun daha fazla uzamaması için araya giren Kenan Doğulu ise, "Ben meşhur olduğumda annem de ünlü oldu. Herkes annemi tanıyor ve ne yaparsan yap aşk ile yap" diyerek konuyu noktaladı.

Beren Saat rol uğruna bebeğini mi aldırdı?..