Berfu Yıldız üç haftalık hamile!

İki yılı aşkın süredir aşk yaşayan ve 9 Haziran'da düğün yapacaklarını açıklayan Eser Yenenler ile Berfu Yıldız çiftinden sevindiren haber geldi.

Berfu Yıldız üç haftalık hamile!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz günlerde Maslak'ta bulunan bir hastaneye check-up yaptırmak için giden 34 yaşındaki Yıldız, 3 haftalık hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla büyük bir mutluluk yaşadı.

Hayattaki en büyük arzusunun baba olmak olduğunu verdiği bir röportajda ifade eden 35 yaşındaki Yenenler de aldığı bu mutlu haber sonrası mutluluktan havalara uçtu.

9 Haziran'da Kilyos'taki bir kır düğünüyle mutluluklarını sevenleriyle paylaşacak olan çift, bebek haberi üzerine de geçtiğimiz günlerde aile arasında kıyılan bir nikahla aşklarını resmiyete taşıdı.

Eser Yenenler, baba olacağıyla ilgili olarak ise şöyle dedi: "Hayatımın en güzel sürecinden geçiyorum. Bu mutluluk tarif edilemez. Nazardan korkuyoruz; o yüzden daha fazla konuşmak istemiyorum. Düğün tarihimizde de bir değişiklik yok. İkimizin de hayalinde kır düğünü var. O yüzden Haziran ayında, güzel bir havada gerçekleşmesini istiyoruz."