Bergüzar Korel şarkı söyledi!

Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek "Karadayı"nın tanıtımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Karadayı’nın güzel hakimesi Feride’yi başarıyla canlandıran Bergüzar Korel, tanıtımda seslendirdiği şarkıyla dizinin takipçilerinden övgü topladı.

Bergüzar Korel şarkı söyledi!

Karadayı’nın  yayınlanan tanıtımında; Seyit cinayetiyle ilgili gerçekleri öğrenmesiyle sevdası ve kendini adadığı adalet arasında sıkışıp kalan Feride’nin yaşadığı çıkmaz Bergüzar Korel’in seslendirdiği “Ben Bir Adam Sevdim” isimli şarkıyla ekrana geldi. Büyük beğeni toplayan Karadayı tanıtımında yer alan şarkının söz ve müziğiToygar Işıklı imzası taşıyor.

Üçüncü sezonunda da heyecanı bir an olsun dinmeyen Karadayı’nın yeni bölümü yepyeni gelişmelere sahne olacak.  Babası Nazif dahil bütün sevenlerinin desteğini arkasına alan Mahir’i yeni bölümde bekleyen büyük hesaplaşmalardan biri de sevdası Feride’nin Seyit cinayetiyle ilgili gerçekleri öğrenmesi olacak. Savcı Turgut’un yaşadığını öğrenen Feride, bu şoku atlatamadan Mahir’in elini kana buladığını da öğrenecek. Feride’nin yaşadığı duygusal deprem, çarpıcı sahnelerle ekrana gelecek.

Gerçekleri öğrenen Feride’nin Mahir’i adalete teslim edip etmeyeceği Karadayı’nın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde ortaya çıkacak.

İşte çok konuşulan “Ben Bir Adam Sevdim” şarkısı..

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..