Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in '8 milyonluk' tatili

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, başrolü paylaşacakları “Vatan Haini” dizisinin çekimleri başlamadan, enerji depolamak için guletle denize açıldı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in '8 milyonluk' tatili
Ege sefası

Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre
birlikte rol alacakları diziyle 2017’de 8 milyon kazanacak olan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, mavi tura çıktı. Çift, günlüğü 2 bin 500 lira olan tekneyle Ege koylarını geziyor.Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, yeni sezon öncesi enerji depolamak için oğulları Ali'yi de alarak mavi tura çıktı.

Ünlü çift, önceki gün Marmaris'in gözde tatil beldesi Bozburun'da görüntülendi. Geceyi teknede geçiren Ergenç Ailesi'nden sabah ilk uyanan baba-oğul oldu.

Halit Ergenç, oğlu Ali'ye balık tutmayı öğretirken sonrasında oğluyla birlikte yüzdü.

Bergüzar Korel'in de uyanmasıyla Ergenç Ailesi kahvaltı keyfi yaptı. Yeni sezonda tarihi bir dizide birlikte kamera karşısına geçerek yıllık 8 milyon lira kazanacak olan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in tatil için günlüğü 2 bin 500 lira olan bir tekneyi tercih etmeleri ise dikkat çekti.

Birlikte yer alacakları diziyle servetine servet katacak olan Korel ile Ergenç'in, ücretiyle dudak uçuklatan teknelerde boy gösteren isimlerin aksine daha uygun fiyatlı bir gulet kiralaması "Ünlü çift hesabını biliyor" dedirtti...