Berk Erçer ve Azer Polat ayrıldı

Yıllardır Türk filmlerine konu edilen zengin kızla fakir oğlanın paraya yenik düşen imkansız aşkı sosyetik Azer Polat'la oyuncu Berk Erçer tarafından gerçek oldu...

Berk Erçer ve Azer Polat ayrıldı
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Polat'ın kızı Azer Polat, 2010 yılında Allen Hakko ile evlenip 2012'de oğlu Benjamin'i dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz yıl eşinden tek celsede boşanan Polat, aşkı Erçer'de bulmuştu. Ancak Azer Hanım'la oyuncu sevgilisi Erçer'in yaklaşık 7 aylık aşkı sonra erdi. İlişkileri devam ederken Polat'ın ailesinin baskısıyla aşklarına ara veren ikili, ısrarlara daha fazla dayanamadı. Azer Polat, aşkını her defasında ailesine karşı savunsa da en sonunda para, aşka galip geldi.

NAZIM'LI GÖNDERME...

Kızının ilişkisini onaylamayan Murat Polat, Azer Hanım'ı servetinden mahrum etmekle üstü kapalı tehdit edince sosyetik güzel, aşkı yerine parayı tercih etti."Oğlumun geleceğini düşünmek zorundaydım" dediği öğrenilen Azer Polat'ın bu kararı ile Berk Erçer, adeta yıkıldı.

Üzüntüsünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gösteren oyuncu Nazım Hikmet'in şiirinden "Anladım ki sen de herkes gibisin" dizesini yayınladı.