Berkay'ın 'Taburcu'suna Güler Işık yorumu

Ünlü türkücü Güler Işık; popçu Berkay'ın bir önceki albümünde seslendirdiği Soner Sarıkabadayı'nın bestesi "Taburcu" şarkısını kendine has tarzıyla yeniden yorumladı.

Berkay'ın 'Taburcu'suna Güler Işık yorumu

Uçankuş TV'de Sacit Aslan ve Begüm Sürek Coşarer'in birlikte sundukları "Magazin Merkezi" programına bu sabah ünlü türkücü Güler Işık konuk oldu.

Işık'ın popçu Berkay'ın bir önceki albümünde seslendirdiği Soner Sarıkabadayı'nın bestesi "Taburcu" şarkısını kendine has tarzıyla yeniden yorumladığı klibi ekrana getirildi.

Klip ve şarkı üzerine yorum yapılırken sunucu Begüm Sürek Coşarer, "Berkay'a pek iyi gelmemişti. Umarım bu şarkı size iyi gelir" şeklinde konuştu.

Sacit Aslan ise şarkıyla ilgili "Ben şarkıyı beğendim. Giderli bir parça olmuş. Berkay okurken de böyle giderli miydi bilmiyorum, dinlemedim." yorumunda bulunurken Begüm Sürek Coşarer'in yorumuna ilişkin ise "Berkay'ın yarası hayli derin o kolay kolay taburcu olacağa benzemiyor" şeklinde bir espri yaptı.

Güler Işık ise, "Taburcu" şarkısının genel olarak beğenildiğini fakat Soner Sarıkabadayı ile Berkay'ın fanatik hayranları tarafından eleştirildiğini ifade etti.