Berrak Tüzünataç hangi ünlü güzelin eski sevgilisiyle aşk yaşıyor?

Üç yıllık sevgilisi Birkan Sokullu’dan Kasım 2018’de ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Berrak Tüzünataç, teselliyi Can Çelebi’de buldu. Güzel oyuncu, daha önce İvana Sert’le aşk yaşayan sosyetik ralliciyle dün Almanya’ya gitti.

Berrak Tüzünataç hangi ünlü güzelin eski sevgilisiyle aşk yaşıyor?
Takvim Gazetesi'nin haberine göre kırık kalpler buluştu... Kendisi gibi oyuncu Birkan Sokullu ile 3 yıllık aşkı Kasım 2018'de biten Berrak Tüzünataç, Sokullu'nun bir diğer oyuncu Dilan Çiçek Deniz'le yeni aşka yelken açmasıyla hüsrana uğramıştı.

Sosyetik rallici Can Çelebi de 3 yıllık aşkı İvana Sert'ten yine Kasım 2018'de ayrılmıştı. Çelebi, ikoncanın ayrılıktan sadece bir ay sonra Tarhan Telli ile aşk yaşadığını öğrenince ise şoka uğramıştı.

PAZARTESI DÖNECEKLER

İşte bu iki isim, teselliyi birbirlerinde buldu. 34 yaşındaki Berrak Tüzünataç ve Can Çelebi'nin aşkı ise planladıkları Almanya tatiliyle ortaya çıktı. Sürpriz ikili, dün 11.45 uçağı ile Düsseldorf'a uçtu.

Hafta sonunu burada geçirecek olan güzel oyuncu ile sosyetik rallici, 25 Mart Pazartesi günü saat 18.05 uçağıyla Türkiye'ye geri dönecek. Özellikle Birkan Sokullu'dan ayrıldıktan sonra ortalarda görünmeyen Berrak Tüzünataç'ın yeni beraberliği ise "Berrak, yeni aşkla canlandı" yorumları yaptırdı.

Berrak Tüzünataç hangi ünlü güzelin eski sevgilisiyle aşk yaşıyor?