Beşiktaş can derdinde Caner tatilde

Hafta sonu oynanan derbide Galatasaray’a 2-0 mağlup olan Beşiktaş, taraftarını kahrederken; takımın oyuncusu Caner Erkin, Çeşme Alaçatı’da gününü gün etti.

Beşiktaş can derdinde Caner tatilde
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre Beşiktaş ile Galatasaray, Pazar günü karşı karşıya gelmiş, Cimbom mücadeleden 2-0 galip ayrılmıştı.

Şampiyonluk yarışında büyük yara alan Kara Kartallar taraftarını kahrederken, Evkur Yeni Malatyaspor maçında sakatlanıp sezonu kapatan 29 yaşındaki futbolcu Caner Erkin tatil yapmanın derdindeydi.

Bu denli önemli bir derbide hamile eşi oyuncu Şükran Ovalı ile birlikte İzmir Alaçatı'da akşam yemeği yerken görüntülenen Caner Erkin'in Çeşme'den villa almak için Alaçatı'ya geldiği öğrenildi.

'TRİBÜNDE OLSAYDI'

O'nu mekanda keyifli bir şekilde yemek yerken görenler ise, 'Evet sağ dizinden sakatlandı, sahada yerini alamazdı. Ama böylesine önemli bir karşılaşmada takım arabasında arkadaşlarıyla birlikte stada gelebilir, tribünden onlara destek olabilirdi. Yazıklar olsun Beşiktaş can derdinde Caner efendi villa almanın derdinde. Tatil yapmanın peşinde' şeklinde sert yorumlar yaptılar.
Konular Spor Haberleri