Beşiktaş, çıkmaz sokağa girdi!

Remy hamlesi boşa çıkan Kartal, Balotelli’yi ise üst düzey liglerde oynama hevesi nedeniyle ikna edemedi. Artık tek hedef Eto’o...

Beşiktaş, çıkmaz sokakta!..
Sabah'tan Bahadır Beyarslan ve Fatih Doğan'ın haberine göre Mario Gomez'in geri dönmeye yanaşmaması üzerine forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş, çıkmaz sokağa girdi!

Önce Chelsea forması giyen Loic Remy'ye yönelen Kartal, kiralamak istediği Fransız forvet için, "Satılık" yanıtı aldı. Sonrasında gündeme gelen isimlerden Mario Balotelli, camia ve taraftarlar arasında heyecan yarattı ancak İtalyan santrforun dün verdiği yanıt, yüzlerin asılmasına sebep oldu.

Balotelli, Beşiktaşlı idarecilere menajeri aracılığı ile, "Şu anda İtalya, İngiltere ya da İspanya gibi üst düzeyde liglerde kariyerimi sürdürmek istiyorum. Belki ilerleyen yıllarda Beşiktaş forması giyebilirim" mesajını iletti. Son olarak Milan'da kiralık oynayan Balotelli, 20 lig maçında 1 gol ve 1 asistle oynamıştı. Milan, 25 yaşındaki Balotelli ile yolları ayırırken, bonservisinin bulunduğu Liverpool da oyuncuya kulüp bulması talimatını verdi.
Konular Spor Haberleri