Beşiktaş Rafael için Lyon'a rest çekti

Beşiktaş, Fransız ekibiyle sezon sonunda mukavelesi bitecek sağ bekle ilgili Lyon’a, “Ya ocakta düşük bir bedelle satarsınız ya da sezon sonu bedelsiz alırız” restini çekti.

Beşiktaş Rafael için Lyon'a rest çekti
Akşam Gazetesi'nin haberine göre Gökhan Gönül’ün yaşının ilerlemesi ve sık sık sakatlanması sonrasında Beşiktaş’ta sağ bek ihtiyacı doğmuştu. Siyah-Beyazlılar, uzun süredir Lyon’un Brezilyalı yıldızı Rafael’in peşindeydi. 28 yaşındaki sağ bekle ilgili olarak rest çekildi. Kartal, Fransız ekibine, “Ya Ocak ayında uygun bir bedelle satarsınız ya da sezon sonunda bedelsiz alırız” dedi. Bu gelişme üzerine Lyon’da olağanüstü hal ilan edildi. Fransızlar, sambacıyı ara transfer döneminde satmaya sıcak baktı.

2.5 MİLYON EURO FAZLA

Alınan bilgilere göre; Lyon 2.5 milyon euro istedi. Ancak bu rakam, sezon sonunda mukavelesi bitecek bir futbolcu için fazla bulundu. Beşiktaş cephesi en fazla 1.5 milyon euro vereceğini söyledi. İki kulüp arasındaki pazarlıklar başlarken rakamın Kartal’ın istediği seviyeye gelmesi bekleniyor. Çünkü Lyon, Rafael’i ara transferde elden çıkaramazsa değil 1.5 milyon euro, 1 euro bile kazanamayacak. Futbolcu daha önce ikna edildiği için o cephede bir sorun yok.

RESMİ TEKLİF BEŞİKTAŞ’TAN

Yıllarca Manchester United forması giyen Rafael, daha sonra Fransa Ligi’nin yolunu tutmuştu. Sürati ve bindirmeleriyle tanınan yıldız oyuncunun Siyah-Beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Rafael, bu sezon Lyon formasıyla ligde 11 karşılaşmaya çıktı. 1 asist yaptı. Sambacının peşinde başka kulüplerin de olduğu söyleniyor. Ancak bunların arasında en ciddi olanı Beşiktaş... Çünkü Kartal haricinde Lyon’a herhangi bir resmi teklifte bulunan çıkmadı.
Konular Spor Haberleri