Beşiktaş tek golle yıkıldı!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Başakşehir kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk etti.

Beşiktaş tek golle yıkıldı!
İHA'nın haberine göre Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 1-0'lık skorla Başakşehir kazandı.

Ev sahibi takıma, Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren tek golü 18. dakikada Epureanu kaydetti.

Öte yandan Başakşehir'in 6. dakikada Elia ile bulduğu gol, Video Hakem Sistemi (VAR) kontrolünün ardından iptal edildi.

Bu sonucun ardından Başakşehir, puanını 24'e yükseltti. Beşiktaş ise 18 puanda kaldı.

LÖSEV'e destek

Lösemili çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı karşılaşma öncesinde maske takarak poz verdi.

Beşiktaş tek golle yıkıldı!

Lösemili çocukların tedavisini ücretsiz olarak gerçekleştiren LÖSEV, Başakşehir-Beşiktaş maçında da unutulmadı. Dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde futbolcular sahaya sağlık maskesiyle çıkarken, bugün de Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçtan önce sağlık maskesi takarak, lösemili çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleşen kampanyaya destek verdi.

Beşiktaş taraftarı Koray Şener'i unutmadı

Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesinin ilk yarısında fenalaşarak hastaneye kaldırılan ancak kurtarılamayan Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için Beşiktaş taraftarı tezahüratta bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısında fenalaşarak hastaneye kaldırılan ancak kurtarılamayan Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'i Beşiktaş taraftarı unutmadı. Başakşehir-Beşiktaş karşılaşması öncesinde kendilerine ayrılan tribünün tamamını dolduran siyah-beyazlılar, maçtan önce “Koray Şener ölmedi, kalbimizde yaşıyor” tezahüratı yaptı.

Beşiktaş'ta sakatlar döndü

Siyah-beyazlı takımda sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Babel, Pepe ve Adem Ljajic, Başakşehir maçıyla birlikte formalarına kavuştu.

Beşiktaş'ta Başakşehir maçı öncesinde sakat isimler takıma döndü. Rizespor karşısında sakat olduğu için forma giyemeyen Pepe, Babel ve Ljajic, Başakşehir maçının kadrosunda yer alırken bu isimlerden Ljajic mücadeleye yedek başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş, bu futbolcuyu form tutmadığı için ilk 11'de sahaya sürmezken, Pepe ve Babel mücadeleye ilk 11'de başladı. Sakatlığını atlatan ve Rizespor karşılaşmasında forma giyen Adriano ise, mücadelenin 25. dakikasında sakatlanarak yerini Caner'e bıraktı.

Mustafa Pektemek formayı kaptırmadı

Rizespor karşısında, Şenol Güneş döneminde ilk kez bir lig maçında ilk 11'de forma giyip 2 gol atan Mustafa Pektemek, Başakşehir karşısında da mücadeleye ilk 11'de başladı.

Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek, Rizespor maçındaki performansının ardından Başakşehir karşılaşmasında da ilk 11'de sahaya çıktı. Geçtiğimiz hafta 4-1 kazanılan Rizespor mücadelesinde, Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından ilk kez bir lig karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan ve attığı 2 golle galibiyette büyük pay sahibi olan Mustafa Pektemek, bu performansının karşılığını aldı ve Başakşehir deplasmanında da ilk 11'deki yerini korudu.

Oğuzhan kesik yedi

Genk ve Rizespor maçlarında vasat bir futbol ortaya koyan ve tribünler tarafından ıslıklanan Oğuzhan Özyakup, Başakşehir karşılaşmasında yedek kaldı.

Genk ve Rizespor maçlarında Beşiktaş tribünleri tarafından ıslıklanan ve oynadığı vasat futbolla dikkat çeken Oğuzhan Özyakup, Başakşehir karşılaşmasındaformayı kaptırdı. Teknik Direktör Şenol Güneş, formsuz bir dönemden geçen Oğuzhan'ı ilk 11'e almadı.

Alexandru Epureanu bu sezon ilk golünü Beşiktaş'a attı

Medipol Başakşehir'in başarılı defansı Alexandru Epureanu, Beşiktaş karşısında attığı golle bu sezon ligde ilk kez golle tanıştı.Epureanu 2014-2015 sezonundaki maçta da siyah-beyazlılara karşı gol sevinci yaşamıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında evinde Beşiktaş ile karşılaşan M. Başakşehir'de Alexandru Epureanu takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 18. dakikada Visca'nın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde gelişine güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Moldovalı futbolcu böylece bu sezon ligdeki ilk golünü attı. 32 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde 11, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde de 2 olmak üzere 13 resmi mücadeleye çıktı.

Epureanu 2014-2015 sezonunda ligde oynanan Başakşehir-Beşiktaş maçında da siyah-beyazlıların filelerini havalandırmıştı.

Edin Visca'dan ligde 5. asist

Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Edin Visca, asistlerine Beşiktaş maçında da devam etti ve 1 asistle oynadı.

M. Başakşehir'in başarılı futbolcusu Edin Visca, asistleriyle takımını sırtlamaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Başakşehir'in Beşiktaş'ı ağırladığı müsabakada Visca, tek golün asistini yaptı. 18. dakikada kullandığı köşe vuruşunda Alexandru Epureanu'ya gol attıran Boşnak futbolcu, başarılı oyununu siyah-beyazlılara karşı da gösterdi. 28 yaşındaki futbolcu, böylece bu sezon ligdeki 5. asistini yapmış oldu. Visca, ligde daha önce Trabzonspor, Akhisarspor, Antalyaspor ve Kayserispor karşılaşmalarında asist yapmıştı. Ayrıca Başakşehir bu maçların hepsini de evinde oynadı ve kazandı. 
Konular Spor Haberleri