Beşiktaşlı yıldız şoka girdi!..

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nın İsveçli yıldızı Eldebrink: “İstanbul’da pazara gittiğimizde çok şaşırdım; herkes aynı anda bağırıyordu. Eve gidince kendime geldim.”

Beşiktaşlı yıldız şoka girdi!..
Bugün'den Batuhan Gülşah'ın haberine göre Be­şik­ta­ş’­ın 27 ya­şın­da­ki İs­veç­li gu­ard oyun­cu­su Fri­da El­deb­rink, Tür­ki­ye gün­le­riy­le il­gi­li ko­nuş­tu.

Se­zon ba­şın­da İs­pan­ya­’nın Ri­vas Eco­po­lis eki­bin­den renk­le­re bağ­la­nan El­deb­rink, “İs­tan­bu­l’­da bir pa­za­ra git­ti­ği­miz­de çok şa­şır­dım. Her­kes ay­nı an­da ko­nu­şu­yor­du, ba­ğı­rı­yor­du. As­lın­da hiç­bir şey yap­ma­ma­ma rağ­men çok yo­rul­muş­tum. Ha­lı, yas­tık gi­bi şey­ler al­dık. Ora­dan ay­rıl­dık­tan son­ra eve gi­dince kendime geldim” de­di.

Ka­dın­lar Bas­ket­bol Li­gi­’nde bu se­zon en iyi ta­kı­mın Ga­la­ta­sa­ray ol­du­ğu­nu vur­gu­la­yan İs­veç­li oyun­cu “On­la­ra bu se­zon iki maç­ta da ye­nil­dik. Çok iyi bir ta­kım, bu se­zon on­lar şam­pi­yon ola­ca­k” di­ye ko­nuş­tu. Ga­la­ta­sa­ray Odea­bank, AGÜ kar­şı­sın­da fi­nal se­ri­sin­de 2-0 ön­de. Cim­bom oynayacağı ma­çı da ka­za­nır­sa şam­pi­yon ola­cak.
Konular Spor Haberleri