Beşiktaş'ta Caner Erkin şoku!

Beşiktaş, sahasında Antalspor'u ağırladığı maçta oyuna sonradan giren Caner Erkin sakatlanarak sahayı sedyeyle terk etti. Alınan bilgiye göre Caner'in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Caner Erkin şoku!
Habertürk'te yer alan habere göre Antalyaspor maçında sakatlanan Caner Erkin’in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederken, başarılı oyuncu Caner Erkin’in sakatlanması moralleri bozdu.

Mücadelenin sonlarına doğru bir hava topunda yere ters basan Caner Erkin, sahayı sedye ile terk etmek zorunda kaldı. Hastaneye götürülen tecrübeli oyuncunun aşil tendonunda kopma şüphesi bulunduğu belirtilirken, ilk kontrollere göre en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

"CANER ERKİN AMELİYAT OLDU"

Maç sonrası hastaneye götürülen Caner Erkin, burada ameliyat oldu. Ameliyat sonrası Caner'in durumuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Gayet iyi gördüm. Ameliyatı başarılı geçti. Şanssızlık. Nazar değdi diyelim. Futbolun içerisinde böyle şeyler var. Beşiktaş kadrosunun geniş olması da böyle şeylerin olabilme ihtimali olabileceğine göre yapılıyor. Benim üzüntüm oyuncumla alakalı. Allah beterinden saklasın. Caner'le konuştuk. Durumu gayet iyi. Bir sıkıntısı yok. Oyuncunun ne zaman döneceğinden önemlisi, sağlığı ve moralinin iyi olması." dedi.

5-6 AYA MALOLACAK BİR SÜREÇ

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya ise Caner Erkin'in aşil tendonunda koptuğunu açıkladı. Çok üzüldüklerini dile getiren Çetinkaya, "Hemen ameliyatını yaptık. Gayet başarılı geçti. İlk başta morali bozuktu. Bu talihsiz olaydan dolayı isyanları da vardı. Çünkü aşil tendon kopuğu, bir sporcunun hayatında 5-6 aya malolabilecek bir süreç. Onun da farkında. Önemli olan sonu iyi olsun." diye konuştu.

"AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ"

Oyuncunun eski Caner olarak sahalara dönmesinin arzuladıklarını vurgulayan Çetinkaya, "Biz 4-5 ayın hesabını yapmıyoruz. Biz eski Caner'i tekrar aynı performansla sahalarda görmek istiyoruz. Ameliyatı çok başarılı geçti. Keyfi de yerinde. Başkanla konuştu. Ağrısı sızısı yok. Koltuk değnekleriyle biraz mobilize edeceğiz. Ayağında bir cihaz var, onunla 2 ay yürüyecek. Bir ay sonra basmaya başlar. Tahmilen her şey yolunda giderse 4. veya 5. ayda koşulara başlayabilecek. Sezon sonuna yetişir mi, yetişmez mi; buna vereceği cevap, oradaki iyileşme dokusuna bağlı. Bu tür sakatlıklarda ay hesabı yapmak çok doğru değil ama, aşil tendonu nereden bakarsanız 5 ile 6 ay süren bir süreçtir. Caner'in ağrı eşiği yüksektir. Dirençlidir. Çalışkan bir sporcudur. Normal akranlarına göre erken dönme ihtimali her zaman var. Ümidimiz o. Ama geç olsun güç olmasın. İyi olsun. Eski Caner olarak dönsün. Amacımız ve beklentimiz o yönde. Şu an her şey yolunda." ifadelerini kullandı.

"ESKİ CANER OLARAK GÖRÜRSÜNÜZ"

Aşil tendonlarında kopukların aşırı yüklenmeden dolayı gerçekleştiğini kaydeden Sarper Çetinkaya, "Sezon başından bu yana neredeyse bütün maçlarda oynuyor. Dinlenme şansı da olmadı. Caner de biraz tez canlıdır. Fedakar bir oyuncudur. Antrenman kaçırmaz, maç kaçırmaz. Biraz fazla zorlayınca, tak diye kopabiliyor. Normal hayatta da insanlarda olabilecek bir şey. Talihsizlik. Caner'i 5-6 ay sonra eski Caner olarak görürsünüz" diyerek sözlerini noktaladı.

Beşiktaş'ta Caner Erkin şoku!
Konular Spor Haberleri