Beşiktaş'ta golcü için son viraj!

Cyle Larin transferi sonrası kadrosuna 1 forvet daha katmak isteyen Beşiktaş, belirlediği isimlerle görüşmelere devam ediyor. Siyah-beyazlılar, West Ham United’dan Diafra Sakho ve Fransız golcü Gignac için girişimlere başladı. Slimani konusunda ise Leicester City'den haber bekleniyor.

Beşiktaş'ta golcü için son viraj!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Beşiktaş’ta forvet arayışları devam ediyor. Kanadalı Cyle Larin’i kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, tecrübeli ve hazır bir golcüyü renklerine bağlayacak. Yönetim, West Ham United’den Diafra Sakho, Meksika’nın Tigres takımında oynayan Andre Pierre Gignac ve Leicester City’den Islam Slimani için temaslarını sürdürüyor. Sakho’yu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Beşiktaş, West Ham ile görüşmelere başladı. İngiliz ekibinin kiralama teklifini kabul etmesi halinde Senegalli oyuncunun transferi gerçekleşecek. Siyah-beyazlıların sezon başında da istediği Gignac, yeniden gündeme geldi. Bu hafta Meksika kulübü ile masaya oturacak olan futbol komitesi, şartların oluşması halinde 33 yaşındaki futbolcuyu transfer edebilir. Beşiktaş, Islam Slimani için ise Leicester City’den haber bekliyor. Siyah-beyazlılar, Cezayirli futbolcuyu kiralamak istemiş ancak İngiliz ekibi bonservini teklif etmişti. Slimani’den vazgeçmeyen yönetim, Leicester’in son cevabını bekliyor.

GÜNEŞ, GİGNAC'I İSTİYOR

Teknik Direktör Şenol Güneş, Cenk'in yerine alınacak golcünün Gignac olmasını istiyor. Deneyimli teknik adam, Gignac'ı istediğini ancak maliyetlerin bu transferi zora soktuğunu söylemişti. 33 yaşındaki futbolcu, güçlü fiziğiyle de ön plana çıkıyor. Negredo ile birlikte üst düzey bir golcüye daha sahip olmak isteyen Güneş'e yönetim tarafından çok sayıda isim önerildiği öğrenildi. Beşiktaş'ın yeni golcüsünü bu hafta içinde belirlemesi bekleniyor.
Konular Spor Haberleri