Beşiktaş'tan Mario Gomez'e cevap

Beşiktaş'ta kariyerinin en iyi sezonlarından birini yaşayan Mario Gomez'in geleceği ile ilgili sözlerine Beşiktaş’tan cevap gecikmedi.

Beşiktaş'tan Mario Gomez'e cevap
AMKSpor'da yer alan habere göre Beşiktaş’ın Alman yıldızı Mario Gomez’in, “Derdim ücretimi artırmak değil. Şampiyon olduk. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Altı maçta altı yenilgi alıp elenmek istemiyorum” sözleri yönetimde yankı buldu. Gomez’in açıklamalarını hangi niyetle yaptığını söyleyen Beşiktaş’ın Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Hiç bir futbolcu kalkıp da ‘şöyle transfer istiyorum’ diyemez. Önemli olan Gomez’in sözleri hangi niyetle söylediğidir. Kendini takımın üzerinde gören bir anlayışı olsaydı tavrımız başka olurdu” dedi.

Albayrak, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verirken şunları söyledi:
“Transfer politikamıza da bakıldığında gelecek sene Şampiyonlar Ligi’nde başarı sağlayabilecek bir kadro kurmanın çabası içindeyiz. Esasında sadece Şampiyonlar Ligi değil, ondan sonraki senelerde mutlaka bir Avrupa Kupası alacak bir kadro kurmak için çalışıyoruz. Yani Gomez’in düşünceleri ile yapmak istediğimiz transferler birbiri ile örtüşüyor. Kaldı ki Gomez’in kendisi ile de devam etmesi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Taraftarımızın içi rahat olsun.”
Konular Spor Haberleri