Beşiktaş'tan Taksim'e yürümek isteyen gruba müdahale

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda toplanan grup, Taksim'e yürümek istedi. Grubu uyaran polis, yürüyüşe izin vermeyeceklerini belirtti.

Beşiktaş'tan Taksim'e yürümek isteyen gruba müdahale
Hürriyet'te yer alan habere göre Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda toplanan grup, Taksim'e yürümek istedi. Grubu uyaran polis, yürüyüşe izin vermeyeceklerini belirtti.

Buna rağmen yürümekte ısrar eden grup üyeleri gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, çevik kuvvet minibüsüne bindirildi.

TAKSİM'DE MEYDANA KİMSE ALINMIYOR

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim ve çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı Taksime'e çıkan yollar polis ekipleri tarafından kontrole alındı. Çelik bariyerlerle kapatılan meydana kimse alınmıyor. İçeri girmekte ısrar eden bazı vatandaşların polisin olmadığı noktalardaki bariyerleri aşarak meydana girdiği görüldü.1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'nındaki güvenlik önlemleri artırıldı. TOMA'lar ve polis ekipleri ise meydandaki çeşitli noktalara konuşlandırıldı. Taksim Meydanı'na girmek isteyenler geri çevriliyor.Bu arada ilkkez polis araçlarının bulunduğu bölgeye iş makinası getirildiği görüldü.

BAKIRKÖY'DE MİTİNG ALANINA GİDEN BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları nedeniyle Bakırköy'de bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Bakırköy Halk Pazarı alanındaki kutlamalar ve miting nedeniyle polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Miting alanına çıkan bazı yollar ise demir bariyerlerle trafiğe kapatıldı. Mitinge katılmak isteyenler buralarda oluşturulan kontrol noktalarından aranarak içeri alınacak.

Bu arada, güvenlik önlemleri kapsamında Çevik Kuvvet polisleri ve TOMA'lar da E-5 karayolu kenarında hazır bekletiliyor.