Beste Açar ve İpek Açar buzları eritti!

Beste Açar, Kayahan’ın mal varlığının tespiti için dava açtığı İpek Açar’la arasındaki buzları eritti. Açar, “Hepimiz birbirimizi seviyorduk. Eski dostlar düşman olmaz” dedi

Beste Açar ve İpek Açar buzları eritti!
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre 5. Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında düzenlenen ‘Ustaya Saygı Konseri’ bu yıl usta sanatçı Kayahan anısına gerçekleşti.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılan gecede, Zara, Suat Suna, Hakan Aysev, Ferman Akgül ve Gökhan Türkmen’in de aralarında bulunduğu 14 sanatçı sahne aldı. Organizasyona Kayahan’ın eşi İpek Açar ve kızı Beste Açar Haravon’un yaşadığı duygusal anlar damga vurdu. Sahneye çıkan İpek Açar, Serkan Çağrı’yla ‘Gönül Sayfam’ şarkısını seslendirdi.

Beste Açar, babasının hastanedeki uyutulma sürecinde hesabından 445 bin TL çekildiğini öne sürerek, İpek Açar’ı suçlamış ve Kayahan’ın mal varlığının tespiti için dava açmıştı. Uzun süredir küs olan ikiliden Beste Açar, “Affetmek, küslük, aslında hayatımda olmayan şeyler. Eski dostlar düşman olmaz. Hepimiz birbirimizi seviyorduk. Kaybetmek kolay ama kazanmak çok zor. Bizler olgun insanlarız. Böyle bir günde küslük olmaz” diyerek babasının eşiyle barıştıklarını ifade etti.

Beste Açar ve İpek Açar buzları eritti!

Beste Açar ve İpek Açar buzları eritti! - Resim : 2