Beste ve İpek Açar'ın beklenen buluşması gerçekleşti

İki yıl önce kaybettiğimiz Kayahan, doğum günü dün akşam ailesi ve yakın dostlarının katıldığı bir etkinlikle anıldı. Uzun süredir küs olan Beste Açar ve İpek Açar, etkinlikte birlikte şarkı söyleyerek, aradaki buzların eridiğini gösterdi.

Beste ve İpek Açar'ın beklenen buluşması gerçekleşti
Sözcü'de yer alan habere göre Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan'ın doğum günü dolayısıyla Kayahan’ın eşi İpek Açar ve  Kayahan’ın yakın arkadaşlarının katıldığı bir konser düzenledi.  Nilüfer, Fatih Erkoç, Zara, Mustafa Ceceli gibi isimlerin sahne aldığı konserde tüm şarkılar Kayahan için söylendi. Konser sonunda ise daha önce aralarında gerginlik olan Kayahan'ın kızı Beste Açar ve Kayahan'ın eşi İpek Açar ile birlikte ‘E bebeğim' şarkısını söyledi.

BEKLENEN OLDU

Beşiktaş Belediyesi, 3 Nisan 2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın doğum günü dolayısıyla Kayahan’ın eşi İpek Açar'ın himayesinde Mustafa Kemal Kültür Merkezinde birbirinden usta sanatçıların katıldığı bir konser düzenledi. “İyi ki Doğdun Kayahan” adlı senfonik konserde, daha önce aralarında gerginlik olan Kayahan’ın kızı Beste Açar, Kayahan’ın eşi İpek Açar ile birlikte “E bebeğim” şarkısını söyledi. Beklenen oldu ve İkilinin arasındaki buzlar eridi.

İPEK AÇAR: "BU KONSERİ ÇOK ARZU EDİYORDUM"

Kayahan'ın eşi İpek Açar, Kayahan'ı her yıl doğum günlerinde anmak istediğini belirterek, “İlkini İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle gerçekleştirmiştik, ikincisini de Beşiktaş Belediyesiyle gerçekleştiriyoruz. Aslında bu benim çok arzu ettiğim bir şeydi. Senenin en özel konserine hazırlanır gibi hazırlandık. Ben bunun gelenekselleşmesini çok arzu ediyordum. ‘İyi ki Doğdun Kayahan' konserlerinin. Çünkü ölüm yıl dönümünde anmanın çok farklı hüznü ve bizim için çok farklı bir duygusu oluyor. Ama; yaş günlerinde anmak aslında yaşanmışlığı kutlamak, onun bize bıraktığı değerleri kutlamak, hayatı boyunca sevginin peşinden koşmasını, adam gibi adam olmasını, Anadolu çocukluğunu kutlamak aslında. Allah sevgisiyle Atatürk sevgisini aynı kalbe sığdırabiliyorum diye anlatan fikirlerini kutlamak, şarkılarıyla birlikte. Ben tüm katılan sanatçı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Beste ve İpek Açar'ın beklenen buluşması gerçekleşti

Beste ve İpek Açar'ın beklenen buluşması gerçekleşti - Resim : 2