Bestemsu ve Çağatay koşar adım eve girdi

Oyuncu Bestemsu Özdemir meslektaşı Can Yaman'dan ayrılır ayrılmaz Oğulcan Engin'le aşk yaşamıştı. Şimdi de Çağatay Ulusoy'la birlikte...

Bestemsu ve Çağatay koşar adım eve girdi
Güneş Gazetesi'nden Ahmet Döğen'in haberine göre genç oyuncu Bestemsu Özdemir mesleğinden çok yaşadığı aşklarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Can Yaman'la yaşadığı aşkın ardından Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le yakınlaşan Bestemsu Özdemir sürpriz bir aşka yelken açtı.

Ünlü oyuncu önceki akşam Emirgan'da bir gece kulübüne gitti. Mekana daha sonra Çağatay Ulusoy da geldi. Yan standlarda eğlenen ikili daha sonra aynı masada eğlenmeye başladı. Samimiyeti ilerleten iki oyuncu sonrasında sarmaş dolaş şekilde dans etti. İkili gece kulübünde yakınlaştığı sırada Bestemsu Özdemir'in kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Can Yaman da geldi.

Mekan çıkışı kapı önüne çıkan ikili etrafta gazeteciler olduğunu öğrenince Bestemsu, “Sen git arkandan geliyorum” diyerek Ulusoy'u gönderdi. Taksiyle Etiler Maya Sitesi'ne giden Ulusoy girişte koşar adım içeri girdi. Bestemsu Özdemir de bir süre sonra otopark kapısından içeri girerken ikili bir araya geldi.

Çağatay Ulusoy evine koşar adımlarla girerken hemen ardından da Bestemsu Özdemir geldi.

Çağatay Ulusoy, dizi setinde tanıştığı Duygu Sarışın'la birlikteydi.