Beyaz Manşet'te gündeme damga vuracak yorumlar!..

Bu sabah Beyaz TV de yayınlanan "Beyaz Manşet" programında gerek köşe yazarları gerekse sosyal medya mercek altına yatırıldı.

Beyaz Manşet'te gündeme damga vuracak yorumlar!..

Bu sabah Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Beyaz Manşet" programında Tayyar Işıksaçan’ın stüdyo konukları Fulya Özkalyoncu ile Yüksel Evsen ayrıca telefon konuğu olan Sacit Aslan’ın gerek köşe yazarları gerekse sosyal medya yazarlarına ilişkin yorumları hayli ses getirecek nitelikte...

Program esnasında magazin gazetecisi Aykut Işıklar’ın Yüksel Evsen hakkında yazdığı iki ayrı yazı arasındaki büyük uçuruma dikkat çekilirken Yüksel Evsen bugüne değin kendisini en çok yaralayan haberin Onur Baştürk’ün imzasıyla Kelebek’e manşet olan "VJ’lere Çay Ocağı Sürgünü" haberinin olduğundan bahsederken söze giren Funda Özkalyoncu: "Onur Baştürk geceleri anlatan müzikle ilgili fikirlerini söyleyen bir köşe yazarıdır. Bence fazla önemsemişsiniz..." yorumunda bulundu.

Funda Özkalyoncu ayrıca söz Aykut Işıklar’dan açıldığında "Kafası karışıyor. Biraz da yaşlandı." yorumunda bulunurken; söz Aydın Doğan’dan açıldığında ise "Bence köşe yazarları Aydın Doğan’ı avucuna almıştır" şeklinde konuştu.


Program esnasında sözlük yazarları ve Twitter kullanıcılarının yazdığı hakarete varan yorumlar eleştirilirken Funda Özkalyoncu bu kişiler için "Dişlerini fırçalamayan.. Saçlarını taramayan, üstlerindeki jeanler en az 6 aydır yıkanmamış kirli, pis çocuklar bunlar. Benim için sümüklü çocuklardır" ifadelerinde bulunurken; yayına bağlanan Sacit Aslan da sosyal medya yazarlarına ilişkin ses getirecek yorumlar yaptı.

Programdan kısa bir kesiti haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...