Bilgen Bengü'den single sürprizi!..

Cici Kızlar’ın “Kıvırcık” Bilgen’i, yepyeni şarkılarıyla tekrar karşınızda!

Bilgen Bengü'den single sürprizi!..

Yetmiş ve seksenli yıllarda seslendirdiği şarkıların orijinal kayıtlarından oluşan “En İyileriyle” albümü geçtiğimiz yıl yayınlanan Bilgen Bengü, bu defa iki yeni şarkıyla 2011 yılında sevenlerine sürpriz yapıyor.

1976 yılında Cici Kızlar’ın dağılmasından sonra solo kariyerine başlayan Bilgen Bengü, çok sayıda plak yaptı. Son yıllarda Tülay Özer ve Yeşim’le birlikte gerçekleştirdikleri sahne şovları büyük ilgi gördü. Bilgen Bengü 2003 yılından bu yana yeni bir albüm yapmayan Bilgen Bengü’ün 2011 tarihli bu çalışması, iki yeni şarkıdan oluşan bir “single”.

“Single”da yer alan her iki şarkının da söz ve müziği Yavuz Hakan Tok’a ait. Daha önce Cenk Eren’in “İnce Saz” şarkısında da imzası bulunan, yanı sıra Nükhet Duru, Yeşim Salkım ve Nil Burak gibi isimlerde de çalışan Yavuz Hakan Tok’un bu iki yeni şarkısının düzenlemeleri günümüz Türk popunun en başarılı aranjörlerinden Tansel Doğanay tarafından yapıldı.

Ossi Müzik etiketiyle yayınlanacak single’ın prodüktörlüğünü sektöre özel albümler kazandıran Hakan Eren yaptı. Fotoğrafların Cengiz Tünay tarafından çekilen çalışmanın, kartonet tasarımı Zeliha Topaloğlu tarafından yapıldı.

Konular Müzik