Bircan Bali ve Ece Erken'den cesur yorumlar

Sanatçı Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı.

Bircan Bali ve Ece Erken'den cesur yorumlar

Konu günlerdir gündemdeki yerini korurken bu sabah "Söylemezsem Olmaz" programı sunucularından Bircan Bali "Söyleyemeyeceğim bazı şeyler var. Herkesin cinsel hayatı ve yaşam tarzına saygı duyduk. Gözümüze sokmayın da özelinizde ne yaşarsanız yaşayın dedik. Cinsel eğilimi farklı bir durum olsa bile kapalı kapılar arasında mı yaşanmış güzel kardeşim? Sen bir kadını dövemezsin. Hiç kimsenin özel hayatını eğer o saklıyorsa deşifre edemezsiniz! Ahmet Kural bunları ifadesinde Sıla'yı rencide edecek şekilde deşifre ederse kendisine daha çok kızarım... İzzet Yıldızhan, Yavuz Bingöl; Ahmet Kural'a laf atıyorsunuz, geçmişinize bakın bu rüzgarı arkanıza alıp ilerlemeyin... Burnunuz pislikten çıkmıyor... " şeklinde konuştu.

Ece Erken ise "Sıla kendi özelinde başka bir cinsel eğilimi varsa bizi ilgilendirmez. Saygı duyar geçerim. Sanatıyla gündeme gelmiş çok güzel bir sanatçı" ifadelerini kullandı.

Görüşmesini istemediği kadın arkadaş Ziynet Sali mi?

Yaşanan talihsiz olayın ardından pek çok ünlü gibi Ziynet Sali’den de Sıla’ya destek geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından "Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla bir alakası yok. Kadına şiddete hayır." paylaşımında bulunarak Sıla'ya destek oldu.

Ahmet Kural'ın, Sıla'nın görüşmesini istemediği kadın arkadaşının Ziynet Sali olduğu öne sürülürken; Bali ve Erken, Ziynet Sali'nin son derece pozitif ve iyi bir insan olduğunu ifade ederek Ahmet Kural'ın niçin Ziynet Sali'ye tepki gösterdiğini anlayamadıklarını bunun cevabının Ziynet Sali ve Sıla'da olduğunu söyledi.

Bircan Bali ve Ece Erken'den cesur yorumlar

Yayından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...