Birce Akalay bir basın açıklaması yayınladı

Instagram hesabında bir basın açıklaması yayınlayan oyuncu Birce Akalay, instagram'da eşi Sarp Levendoğlu'nun boks eğitmeni ile tartıştı.

Birce Akalay bir basın açıklaması yayınladı
Milliyet'te yer alan habere göre Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nun sosyal medyadan isim vermeden birbirini hedef alan paylaşımlarının ardından Akalay'ın avukatı açıklama yaptı. Güzel oyuncu, bu açıklamayı İnstagram'da yayınladı. Levendoğlu'nun boks eğitmeni ise bu paylaşıma yaptığı bir yorumla Akalay'ı kızdırdı.

Birce Akalay bir basın açıklaması yayınladı
Birce Akalay bir basın açıklaması yayınladı - Resim : 2

"FOTOĞRAFI PAYLAŞMANIZ SİZE YAKIŞMADI"

Boks eğitmeni Ali Çıtak, "Ben sizleri tanıdığımda harika bir çift demiştim ama daha sonra her ikinizin de ayrı dünyaların insanları olduğuna inandım. Her ikiniz suçlusunuz boşandınız normaldir ama gündeme böyle konularla gelmeniz çok yersiz. Eevet sarp gerçekten iyi bir insan hata yapmış olabilir ama siz de hata yaptınız ve ikinizin de ortak tanıdığınız ve düğünüzde resimlerinizin olduğu insanla farklı resimleri paylaşmanız size yakışmadı. Bakın Sarp hala sessizliğini koruyor ve konuşmuyor çünkü size ve insanlara olan saygısından" notunu yazdı.

"NEDEN YAPTIĞINIZI ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Birce Akalay, Çıtak'ın yorumuna şu cevabı verdi:

"Sevgili Ali abiciğim, siz beni hiç tanımadınız benimle de hiç vakit geçirmediniz ki, aynı sofrada bile oturmadık, nasıl bu kadar net bir kıyaslama yapabiliyorsunuz da bir de bu mecradan yazıyorsunuz bunları üstelik. Düğünümde bahsi geçen kişi de yoktu ayrıca, siz de yoktunuz. Bu da tamamen sizin hayal gücünüz. Neden yaptığınızı anlamış değilim. Dilerim tanımadığınız insanlar hakkında bu biçimde taraflı yargılara varmanın ne kadar yanlış ve ayıp olduğunu bir gün anlarsınız. Ailenize selam ve sevgilerimle."