Biz sana BİAT ETMEYİZ

Doğan'dan Erdoğan'a cevap: Senin siyasi rakibin değilim BENİMLE UĞRAŞMA.

Biz sana BİAT ETMEYİZ


Başbakan Erdoğan'ın bugün yaptığı açıklamalara Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, Kanal D televizyonunda cevap verdi..

BAŞBAKAN UCUZ POLEMİK YAPIYOR
Aydın Doğan, Erdoğan'ın açıklamalrı için 'Başbakan ucuz polemik yapıyor' şeklinde konuştu..

VELEV Kİ HİLTON İÇİN GÖRÜŞTÜM
Hilton arazisi için Başbakan'la görüştüğü iddialarına da cevap veren Aydın Doğan; "Velev ki bu konuda Başbakan'la görüştüm ne olacak. Ben Hilton arazisi için Başbakan'la görüşmedim. '2.5 milyar dolar param var.Yatırım yapmak istiyorum' dedim.  İskenderun'da rafineri yapmak istiyorum dedim. Başbakan bana 'Orasını bizim Çalık istedi. Ona söz verdim' dedi.

HİLTON ARAZİSİNE GÖKDELEN YAPMAYACAĞIM
Hilton arazisine gökdelen yapmak gibi bir projemiz yok. Buna ilk önce ben karşı çıkarım. Ama Hilton'un demode bir bina olduğunu buranın yenilenmesini istiyoruz. Bu bölgeyi Şişli Belediyesi imara kapatmış. Benim de dahil olduğum bu bölgede yatırımı olan işadamları itiraz etti ve Şişli Belediyesi burada imar izni çıkarttı.

SUÇUM VARSA BENİ HAPSETTİR
Eğer Başbakan'ın elinde benimle ilgili belge varsa bir hafta beklemesin. eğer benimle ilgili bir suç biliyor da açıklamıyorsa bu suçtur. Eğer suçluysam savcılığa şikayet et beni hapsettir. Ben bu ülkenin bağımsız medyasıyım. Başbakan'ın benimle övülmesi lazım. Bağımsız bir medyam var diyebilmeli. Hergün bana baskın yapılıyor. Bugüne kadar ben hiçbir hükümetin baskısına boyun eğmedim.  

SAYIN BAŞBAKAN BİZİMLE UĞRAŞMA
Sayın Başbakan bizim yayınlarımızda kişisel birşeyler arama. Bak genç yaşta başarılı bir politikacısın. Çıktın Başbakan oldun. Kasımpaşa'dan çıktın Başbakan oldun. Tebrik ediyorum. Sen demokrasi sayesinde başbakan oldun. Demokrasi olmasını istiyorsan, özgür basına saygın olmalı. Ben kimseyle uğraşmam. Ben siyasetçi değilim ki. Ama ben şimdi nasıl uğraşmam. Biz biat etmeyiz.. Bizim rakibimiz Tayyip Bey'in damadı..

 

Konular Eski Arşiv