Bodrum Cennet Koyu’nda bedavaya 'yat'ıyorlar!

Milyonluk yat sahipleri, marina ücretinden kaçmak için lüks teknelerini Bodrum Cennet Koyu’na demirledi. Tüm pisliğini denize bırakan yat sahipleri, vatandaşı isyan ettiriyor!..

Bodrum Cennet Koyu’nda bedavaya 'yat'ıyorlar!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre "Ege'nin eşsiz güzellikteki koylarındaki kirlilik" haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum'dan Marmaris'e kadar birçok koyda keyif çatanların arkalarında bıraktıkları çöpler, yürekleri yakmıştı.

150 EURO'DAN KAÇIYORLAR

Şimdi ise yine Bodrum'un en gözde koylarından biri olan Cennet Koyu'nda çekilen bu kare, "Bu kadar da olmaz" dedirtti. Milyonluk yatlarıyla Ege'nin keyfini süren zenginlerin, marina ücretinden kaçmak için teknelerini haftalarca Cennet Koyu'na bağlaması, ortaya bu manzarayı çıkardı. Haftalarca aynı yerde demirleyip tüm pisliklerini Cennet Koyu'na bırakan tekne sahiplerine vatandaş, "Milyonluk yat almayı biliyorsanız çevreyi de korumayı öğreneceksiniz" diye tepki gösterdi.

Bu arada Yalıkavak Marina'ya 10 ile 20 metre arasındaki bir yatı bağlanmanın bedeli günlük yaklaşık 150 euro, aylık ise 5000 bin euro.