Bodrum'da Naomi Campbell skandalı!..

Önceki gün Bodrum'a gelen Naomi Campbell, yine tuhaf olaylara imza attı. Görüntülenmemek için locanın perdelerini kapatan Naomi, burada 2 saat hapis kaldı. Çıkışta ise 5 kişiyi kendine siper etti...

Bodrum'da Naomi Campbell skandalı!..
Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre Bodrum aşığı olan Naomi Campbell, Türkbükü'nde müdavimi olduğu detoks merkezine geldi.

Campbell, önceki gün de özel araçla Mandarin Otel'e gitti. Otelin plajında bulunan locaların en uç noktasına oturan dünyaca ünlü model, locanın perdesini çekip içeride oturdu. Arkadaşları ile sohbet eden Naomi Campbell, basın mensuplarını denizde görünce ise ilginç tavırlar sergiledi. Bodrum'a her geldiğinde farklı bir skandala imza atan İngiliz model, perdelerini çektiği locadan 2 saat çıkmak bilmedi.

BU BİR NAOMİ GELENEĞİ!

Basın mensuplarının gitmeyeceğini anlayan Naomi Campbell, locanın arkasından kaçıp biraz ilerideki başka bir locaya girip yeniden saklandı. Görevlilerden yardım isteyen Naomi Campbell, iki kadın arkadaşı ve 3 garsonu kendisine siper etti.

Naomi Campbell, geçtiğimiz yıllarda da Bodrum'da görüntü vermemek için akla karayı seçmiş hatta kendisini fotoğraflayan hayranıyla Türkbükü'ndeki bir mekanda kavga bile etmişti.


Bodrum'da Naomi Campbell skandalı!..