Borç Mersin'de bir aileyi dağıttı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi, borçlarını ödemek için çalışmak isteyen eşi ile kendilerini ayırmaya çalışan oğlunu sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü.

Borç Mersin'de bir aileyi dağıttı!

Edinilen bilgiye göre, olay Girne Mahallesi 2026 sokak içerisindeki 15 numaralı evin önünde meydana geldi. İddialara göre, Mustafa Göçer (47), eşi Edibe Göçer (39) ile işe gitmemesi konusunda sürekli tartışıyordu. Kamyon satın alan ve borçlarını ödemek için tarlalara işçi gönderen elci Edibe Göçer, bugün sabah 05.30 sıralarında kalkıp tekrar işi gitmek istedi. Mustafa Göçer işe gitmemesi için Edibe Göçer ile tartıştı. Tartışma büyüyünce evde uyuyan 16 yaşındaki çocukları Remzi Göçer, uyandı. Anne ve babasının tartıştığını gören Remzi Göçer, annesiyle babası arasına girerek kavgayı önlemeye çalıştı.

Bu sırada Edibe Göçer, işe gitmek için evden çıkarken, Mustafa Göçer ise evde bulunan 7.65 mm çapındaki tabancayı alıp peşine koştu. Sokakta eşini yakalayan Mustafa Göçer, işe gitmekte ısrar eden eşini ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan Edibe Göçer, "Borcumuz çok. Gidip çalışmam lazım" diyerek yoluna devam etti. Eşinin sözünü dinlememesine sinirlenen Mustafa Göçer, üzerindeki silahlı çekerek eşine doğrulttu. Bu sırada oğulları Remzi Göçer, "Yapma baba" diyerek annesini koruyabilmek için önüne geçti. Çılgına dönen Mustafa Göçer, önce oğlunu daha sonra da eşini tabancayla 7 el ateş ederek öldürdü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliği aldı. Olaydan hemen sonra firar eden cinayet zanlısı Mustafa Göçer, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Ölüm haberini duyan yakınları, olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Savcının incelemesinin ardından anne ve oğlunun cesedi, Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Çiftin 4 çocuklarının olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA