Kerimoğlu çiftinin boşanma haberi üzüntü yarattı!

Örnek gösterilen Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti, boşanma kararı aldı. Taraflar mal paylaşımı konusunda anlaştı. Şok ayrılık sosyal medyayı salladı: 'Aşka inancımız kalmadı..'

Boşanma haberi üzüntü yarattı!
Takvim'de yer alan habere göre eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, 1992 yılında kendisi gibi sporcu olan Etkin Kerimoğlu ile evlendi. İkili, mutluluklarını dünyaya gelen 2 çocukla perçinledi. Ancak parmakla gösterilen ünlü çiftten üzücü bir haber geldi. 25 yıllık evli çift, boşanmaya karar verdi. Instagram hesabından Kerimoğlu soyadını silip kızlık soyadı 'Ünal'ı kullanan Etkin Hanım, eşiyle olan fotoğraflarını da sildi.

Etkin Hanım'ın, "Dereyi geçene kadar ayıya dayı diyemem, ben kula kulluk da edemem. Yalan, dolan, düzgün yaşamayı beceremeyen uzak dursun" şeklinde manidar bir paylaşımda bulunması dikkat çekti. Gözler Tugay Kerimoğlu'na çevrildi.

Tugay Kerimoğlu ayrılık kararı ile ilgili, "Bu aile yoruldu. Çocuklara sahip çıkmak ve onların geleceğini düşünerek bu kararı aldık. Tek ricam, olur olmaz şeyler yazılmasın" dedi. Eşi ile mal varlığı konusunda da anlaştıklarını da belirten Kerimoğlu, sözlerine "25 yıllık eşimdir. Tabii ki onlara huzursuz, sıkıntılı bir yaşam sunmam. Talepleri oldu, karşılıklı anlaştık. Bunların ne olduğunu söylemek doğru olmaz. Oğlum zaten 23 yaşında İngiltere'de okuyor, kızım annesiyle. Ben de hep onların yanındayım. Asla kavgalı, küs ayrılık yok" diye devam etti.

Tugay Kerimoğlu eşinin sosyal medyadaki paylaşımı konusundaki soruya da, "Kendisine sorun" yanıtını verdi.

Etkin Kerimoğlu ise şunları söyledi: "Yaptığım paylaşım Tugay ile ilgili değildir. Ona bir şey söyleyecek olsam yüzüne söyledim. 25 yıllık evliliğimiz boyunca gözlerden uzak bir yaşam sürdük. Bundan sonra da öyle olacak. Tugay 2 çocuğumun babası. Onunla her zaman görüşeceğim. Boşanma konusunda aramızda anlaşma yaptık. Karşılıklı taleplerimiz oldu."

25 YILLIK EŞE TEŞEKKÜR


25 yıllık yuvasını yıkan Tugay Kerimoğlu'nun avukatı Sezgin Gürarslan, dün yazılı açıklama yaptı: "Müvekkilim Tugay Kerimoğlu, 25 yıldır süregelen evlilik süresince yoğun çalışma temposuna yıllarca hoşgörü gösterip bütün mücadelelerinde yanında yer alan Etkin Hanımefendi'ye teşekkürlerini, minnet ve şükranlarını sunmaktadır..."
Konular Spor Haberleri