Bostancı'da Athena rüzgarı esti!

Yurt içinde ve yurt dışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türkiye’nin en iyi rock grupları arasında gösterilen Athena, 12 Şubat Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranları ile buluştu.

Bostancı'da Athena rüzgarı esti!

2,5 saat sahnede kalan ve 30 şarkıyı peş peşe çalan Athena, enerjisi ve performansı ile son yılların en özel konserlerinden birine daha imzasını attı. 3.500 kişinin izlediği konsere son albümleri 'Altüst'ün çıkış şarkısı 'Kafama Göre' ile başlayan grup, 'Kalb-i' ve 'Arsız Gönül'ile devam etti.

Gösterişten uzak, son derece sade bir sahnede, performansı ile farkını bir kez daha ortaya koyan Athena, ilk albümleri Skalonga'dan (1998) son albümleri Altüst'e (2014) kadar hit olmuş şarkılarından oluşan geniş repertuarları ile 18 yaş sınırı olmayan bu konserde, müthiş bir atmosfer yarattı.

"Hoşgeldiniz arkadaşlar. Sizlerle burada buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. 20 yılda Bostancı'da üçüncü konserimiz. Enteresan bir durum" diyen Athena''nın solisti Gökhan Özoğuz; Nazım Hikmet'in şiirini yazdığı, bestesi Ali Kocatepe'ye ait "Geberiyorum"u söyledi.

'Bahçe Duvarından Aştım' isimli türküyü kendi müzik stilinde yorumlayan Athena, cesur video klibi ile büyük ses getiren, geçtiğimiz günlerde 7 farklı remix'den oluşan bir EP ile yayınlanan 'Ses Etme'yi, sahne arkasındaki perdede özel bir şov eşliğinde söyledi. Ardından bütün salonun dev bir koro halinde bir ağızdan İzmir Marşı'nı söylemeye başlamasına  Athena'da eşlik etti. 

Bostancı'da Athena rüzgarı esti!

Konular Müzik