BOYATABİLİRİM

Tolga Savacı: "20 yaşında değiliz atık. Yıllar çabuk geçiyor. Saçımın doğal hali bu."

BOYATABİLİRİM

Son yıllarda dizilerde rol alan Türk sinemasının sevilen oyuncusu Tolga Savacı,  "Birkaç proje içinde çalışıyoruz. Onları hayata sokmaya çalışıyoruz. Herhalde sonbahara kadar şekillenmiş olur. Bir sinema projesi var. Ama şu ekonomik ortamda biraz zor gözüküyor. Çünkü oldukça maliyetli bir dönem filmi. Herhalde önümüzdeki seneye ertelkeyeceğiz. Diğeri de bir dizi" dedi.
 
Eski filmlerini televizyonda izlemekten hoşlandığını dile getiren Savacı, "Tabi enteresan. hem kendimi bir kez daha gözden geçirmiş oluyorsun bir taraftan da nostalji oluyor. İçinde olduğum bütün çalışmalardan çok keyif aldım. Sinema sektörü kendini çok geliştirdi. Çok güzel şeyler yapılıyor. Çok güzel dizilerde var ama bazıları daha az özenli duruyor. Ama muhakkak ki, aralarında çok çok güzel eserler var" diye konuştu.
 
Kırlaşmış saçlarıyla dikkat çeken Tolga Savacı, "Çok karizmatik bulanlarda var. 20 yaşında değiliz atık. Yıllar çabuk geçiyor. Saçımın doğal hali bu. Ama çok sevdiğim bir proje olursa boyarım tabi. Boyayanlara da saygım var. Herkesin kendi tercihi. Öyle güzel proje gelir ki saçlarını kazıtırsın bile" şeklinde konuştu.
 
Deniz Altuntaş