Brad Pitt ve Angelina Jolie birbirine girdi!

Boşanma haberleri gündeme bomba gibi düşen Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki velayet savaşı başka bir boyuta taşınıyor...

Brad Pitt ve Angelina Jolie birbirine girdi!
Hürriyet'te yer alan habere göre önce altı çocuklarının velayeti için büyük bir mücadeleye girişen sonra da "uzlaşma" haberleriyle gündeme gelen çiftin arası yine açıldı. Bunun nedeni de çiftin 8 yaşındaki ikizlerinin başına gelenler.

Angelina Jolie, Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olarak İsviçre'ye gittiğinde çocuklarını Londra'da bakıcılarıyla birlikte bıraktı. Bakıcı da sekiz yaşındaki ikizler Vivienne ile Knox'ı Hyde Park'a götürdü. Bu gezinti sırasında da Vivienne bir kaza geçirdi.

Aniden düşen küçük kız başını demir korkuluklara çarptı. Olayı görüp paniğe kapılan tanıkların ifadesine göre de alnından yaralanan Vivienne 10 dakika boyunca ayağa kalkamadı ve düştüğü yerde kaldı.

Bu sırada ikizlerin bakıcısı ise Knox ile birlikte kiralık bir bisikletle parkta gezinti yapıyordu. Üstelik yine tanıkların ifadesine göre 8 yaşındaki Knox'ı tehlikeli olduğunu bile bile bisikletin gidonuna oturtmuştu.

Olayı duyan Brad Pitt ise eski eşi Angelina Jolie'ye ateş püskürdü. 53 yaşındaki Pitt'in olup biteni duyduğunda büyük bir endişeye kapıldığı ve yakınlarına "Çocuklarım çok daha büyük bir zarar görebilirdi" dediği de iddialardan biri.

Bu olayın ardından Brad Pitt'in çocuklarının velayeti konusunda Angelina Jolie'ye karşı yeni bir savaş başlatabileceği konuşuluyor.

Boşanma sürecinin başlangıcında Jolie, ünlü aktörü çocuklarına şiddet uygulamakla ardından da uyuşturucu kullanmakla suçlamıştı. Hakkında soruşturma başlatılan Brad Pitt, sonunda aklanmıştı. Pitt, bu sırada Jolie'nin öfkesinin kurbanı olup çocuklarını görebilme hakkını tamamen kaybetmemek için olup bitene fazla tepki göstermedi. Pitt'in altı çocuğunu belirli zamanlarla bir denetmen eşliğinde görmesine izin veriliyor.

İkizlerin parkta yaşadıklarından sonra Brad Pitt'in velayet konusunda Angelina Jolie'ye biraz daha sert ve kararlı bir biçimde yaklaşması bekleniyor.