Bu açıklamalar çok konuşulur!..

İşte ünlü oyuncuların merakla okuyacağınız açıklamaları..

Bu açıklamalar çok konuşulur!..
Ünlü oyuncuların Hollywood hayalleri..

Hollywood’da dünya yıldızlarıyla aynı filmde rol almak her oyuncunun hayalidir.

Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan bu hayali Ocarlı oyuncu Russel Crowe’un filminde rol alarak gerçekleştirdi. Peki ya diğerleri...  Biz de onlara hangi Hollywood yıldızı ile birlikte oynamayı hayal ettiklerini sorduk. Birçoğu İspanyol oyuncu Javier Bardem’i seçti. 

MURAT YILDIRIM

İlk tercihim Javier Bardem


Beğendiğim çok aktör var. Ama önce benimle oynamak istemeleri lazım. İlk teklifi Javier Bardem’e götürebiliriz. Kabul etmezse Sean Penn, olmadı Jonny Deep ya da Robert Downey Jr. Artık o da kabul etmezse tek oynarım!

DENİZ ÇAKIR

Javier Bardem hayranıyım


Aktörlüğünü ve mesleğe bakış açısını çok beğeniyorum. Her rolün üstesinden geliyor. Sevmediğim tek filmi bile yok. En büyük hayalim onunla birlikte bir filmde oynamak.

HANDE SORAL

Bardem bana ilham veriyor


Her filmde kendisiyle tekrar tanışıyorum ve beni her seferinde şaşırtıyor olması çok hoşuma gidiyor.  ‘No Country for  Old Man’, ‘Vicky Cristina Barcelona’, ‘Beatiful’ hepsinde başka bir Javier Bardem izledik. Bu bana ilham veriyor. Belki bir gün karşılıklı oynarız.

DEMET AKBAĞ

AL PACİNO


Aynı filmde oynamak istediğim tek isim Al Pacino. Belki bir gün gerçekleşir. Mesela Jack Nicholson ile Diane Keaton’ın oynadığı bir film vardı, “Aşkta Her şey Mümkün”... İşte o filmde Keaton’ın yerinde olmayı isterdim.

ECE USLU

Hayalimde üç oyuncu var


Edward Norton, Jude Law ve Judie Foster’la bir yapımda oynamayı isterdim. Üçü de çok başarılı. İddialı yapımlarda yer alıyorlar. Jude Law’ın ‘Sherlock Holmes’ filmini ve  Norton’un American History’ filmini çok seviyorum.

CEYDA ATEŞ

Jenifer Aniston her rolün kadını


Benim en büyük hayalim Jenifer Aniston ile birlikte bir filmde oynayabilmek. Aniston hem dramayı hem de komediyi aynı anda bile oyanayabilir. Her rolün kadını.

OKAN IŞIK / BUGÜN