Bu albüme Rafet'in eli değdi

Amerika’da göz sağlığı üzerine eğitimini tamamlayan Kahraman şu günlerde müzik ile birlikte bu zorlu mesleğe de devam ediyor.

Bu albüme Rafet'in eli değdi

Genç şarkıcı okul yıllarında hayal ettiği müzik ile yıllar sonra buluştu. Türkiye’de eğitimini tamamladıktan sonra soluğu Hindistan’da alan genç şarkıcı Hakan Kahraman, o yıllarda Hint müziğine merak salan ilk Türk sanatçı olmayı da başardı.

Hindu inanışında; bir insanın görmesini sağlamak bunu sağlayan insana Cenneti müjdeler. İşte Hakan Kahraman’ın hayatındaki önemli dönüm noktalarından biri bu inanışa olan duyarlılığı oldu.

Amerika’da göz sağlığı üzerine eğitimini tamamlayan Kahraman şu günlerde müzik ile birlikte bu zorlu mesleğe de devam ediyor.

Müzik ile hiçbir dönemde ilgisini koparmayan Hakan Kahraman’ın ilk albümü şimdilerde (Mart 2014) müzik marketlerde yerini aldı.

RAFET EL ROMAN’DAN KAHRAMAN’A COVER ŞARKI

Albümdeki şarkıların büyük kısmının söz ve müziği Hakan Kahramanın kendisine ait olsa da “Gidiyorum” albümü Rafet El Roman eli değmiş bir iş oldu.

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile bir göz muayenesine geldiği vakit tesadüfen tanışan Hakan Kahraman, albüm yapma kararını aldı.

Yıllar önce ünlü şarkıcının dillerden düşmeyen ve yıllar önce Ajda Pekkan’ın da seslendirdiği “Seni Sevmiyorum” şarkısı Emre Yücelen tarafından yeniden aranje edilerek Hakan Kahraman'ın yorumu ile müzik severlerle buluşuyor.

El Roman Müzik etiketi ile çıkan albümde sözü ve müziği Hakan Kahraman’a ait toplam 8 şarkı yer alıyor.

Albümde ayrıca Rafet El Roman’a ait 1 şarkının 2 ayrı versiyonu sunuldu.

Konular Müzik