BU HAPTAN MI ÖLDÜ?..

110 kilo olan internet kafe işletmecisinin acı sonu...

BU HAPTAN MI ÖLDÜ?..

Antalya'da, Meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapından öldüğü iddia edilen 110 kilo ağırlığındaki internet kafe işletmecisinin cenazesi, adli tıp morgundan alındı.

Bayındır Mahallesi'nde bir apartmanın 5'inci katında yalnız yaşayan ve internet kafe işletmeciliği yapan 110 kilo ağırlığındaki Ferhan Yılmaz (28), dün öğle saatlerinde polis tarafından evinde ölü bulunmuştu. Polis, evde yaptığı incelemede, zayıflama haplarını bulmuştu. Yılmaz'ın cesedi kesin ölümünün belirlenmesi için Antalya Adli Tıp morguna gönderilmişti. Adli Tıp morgunda otopsisi tamamlanan Yılmaz'ın cenazesi yakınları tarafından alındı. Yılmaz'ın ilk tespitlere göre kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlenirken, kullandığı zayıflama haplarının geçirdiği kalp krizine etkisi olup olmadığı yönünde ise inceleme yapılacağı öğrenildi.

Yılmaz'ın Uncalı Asri Mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

Öte yandan, Türkiye'de üretim izni verilmediği belirtilen zayıflama haplarının piyasada kutusu 40 TL'den başlayan fiyatlarla satışının kaçak yollarla yapıldığı iddia edildi. Dünyada sadece Rusya ve Çin'de resmi olarak satışı yapılan hapın Türkiye'de sahtelerinin de üretildiği iddia ediliyor.

Habertürk