Bu kez yapımcı olacak

'Bu Son Olsun' ve 'Gulyabani' filmlerinin yönetmeni Orçun Benli, yeni projesi ile sinema seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu kez yapımcı olacak
Sabah'tan Öner Öngün'ün haberine göre 'Bu Son Olsun' ve 'Gulyabani' filmlerinin yönetmeni Orçun Benli, yeni projesi ile sinema seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fakat bu sefer diğer filmlerine göre arada küçük bir fark var: Benli, 'Kanunsuzlar' isimli yeni filmine yönetmen değil, yapımcı olarak imza atıyor. Benli, filmin yönetmenlik koltuğunu ise; 'Film' isimli projesiyle adından söz ettiren ve suç filmi dalında birçok ödüle layık görülen Kerem Topuz'a emanet etti. Filmin senaristliğini de Kerem Topuz üstleniyor.

Çiçeği burnunda yapımcı Orçun Benli; filmin senaryosunda 2010 yılında, Adapazarı'nda yaşanan gerçek bir seri cinayet olayından esinlendiklerini söyledi. Söz konusu olayda iki genç; bir bayram günü kiraladıkları arabayla 53 saat süren bir yolculuğa çıkmış ve Bursa, İzmit, Sakarya, Ankara, Mersin ve Adana'da tesadüfen karşılaştıkları yedi kişiyi öldürmüşlerdi. Şu günlerde filmin tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve sadece oyuncu seçimi konusunda ufak tefek değişiklikler yaptıklarını söyleyen Benli, filmin müziklerini ise rap'çi Saian'ın hazırlayacağını söyledi.

GEBZE'DE ÇEKİLECEK

Saian'ın filmle aynı adı taşıyan 'Kanunsuzlar' isimli parçası da filmin bir bölümünde kullanılacak. Gebze bölgesinde çekilecek olan filmin çekimleri bir hafta içinde başlayacak. Yönetmenlik alanında adından sıkça söz ettiren Orçun Benli'nin, yapımcı olarak nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.