Bu kış kendinizi yenilemeye ne dersiniz?

İşte 2018'de karşımıza çıkacak olan güzellik ve bakım önerileri...

Bu kış kendinizi yenilemeye ne dersiniz?
Akşam'dan Yasemin Miras'ın yazısı...

Bu kış kendinizi yenilemeye ne dersiniz? Saç modellerinden, yapabileceğiniz makyaj önerilerine kadar her şeyi sizler için araştırdık.

2018'de karşımıza çıkacak olan güzellik ve bakım önerileri bu yazımızda...

Bütün yüzümüzü hatta bakışlarımızı bile etkileyen en önemli faktörün kaşlarımız olduğunu biliyoruz. Bazılarımıza incecik kaşlar çok yakışırken, bazılarımıza ise kalın kaş fazla yakışıyor. 2018 de doğal kaşlar hatta kuş tüyü kaşlar karşımıza çıkıyor.

DUDAKLAR ÖN PLANDA

2018'de sadece dudakların ön planda olacağı makyaj stilleri karşımıza çıkıyor. Özellikle kırmızı, bordo ve nar çiçeği gibi cesur renkler makyajda vazgeçilmezler arasında çoktan yerini aldı bile.

ISLAK GÖRÜNÜMLÜ CİLT

Bu sezon aydınlık ciltler hatta neredeyse yüzünüz yeni yıkanmışçasına ıslak görünecek. Bu görünümü sağlamak için öncelikle cilde iyi bakmak çok önemli ve temiz tutmak çok önemli. İşinizi kolaylaştırmak için makyaj bazlarından yararlanabilirsiniz.

TEPEDEN TOPUZ

Açık saçların arasından yapılan topuz modelleri bu yılın trendleri arasında.

ORTADAN AYRILMIŞ SAÇLAR

2018 yılının en kolay ve saçlarınıza doğal bir görünüm veren ortadan ayrılmış saçlar.

2018 SAÇ RENKLERİ

Cesur bir adımla saç renginizi değiştirmeye hazır mısınız? İşte bu sezon karşımıza çıkan renk holografik saç rengi. Marjinalliği günlük hayata geçirmek isteyenler çok rahatlıkla kullanabilirler.

Yasemin MİRAS / AKŞAM
Konular Kadın / Bakım