Bu yazın en mutlu ünlü kadınları!

Tatil ve yaz deyince akla yaz aşkları geliyor. Sanat dünyasının gözde isimleri de yaza aşkla başladı. Kimileri tatilde yakayı ele verirken, kimileri ise sosyal medyadan aşkını ilan etti...

Bu yazın en mutlu ünlü kadınları!
Akşam'da yer alan habere göre işte bu yazı aşkla taçlandıran ünlüler:

İdo Tatlıses-Hilal Altınbilek:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna’dan olan oğlu İdo Tatlıses, yeni bir aşka yelken açtı. Küçük Tatlıses, ‘Karagül’ dizisinin güzel oyuncularından Hilal Altınbilek ile aşk yaşıyor. İkiliyi Bodrum’da tatil yaparken havuzbaşında çekilen fotoğrafları ele verdi.

Ceylan Çapa-Serkan Uçar:

Sosyetenin genç temsilcilerinden Ceylan Çapa, Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar ile yaz başından itibaren beraberlik yaşıyor. Ailesinin bu ilişkiye karşı çıkmasına rağmen birlikteliğinin arkasında duran Çapa, sevgilisiyle gecelerde görüntü vermekten kaçınmıyor.

Öykü Çelik-Burak Çelik:

Ekranların yeni dizisi 'Hayat Sevince Güzel’in mavi gözlü güzel oyuncusu Öykü Çelik ve dizinin yakışıklı oyuncusu Burak Çelik yeni bir aşka yelken açtı. Şuan için basından ilişkilerini gizleseler de fanları sosyal medyadan, genç ve başarılı çifti birbirlerine çok yakıştırıyorlar hatta onların adına sayfa açıyorlar.

İrem Derici- Lider Şahin:

İrem Derici, radyocu Rıza Esendemir’den boşandıktan gönlünün kapılarını Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’e açtı. Aşk yaşadıklarını ilk zamanlarda inkar eden ikili, sonrasında sosyal medyadan aşklarını ilan etti.

Hande Subaşı- Rıza Kocaoğlu:

Yılın en sürpriz aşkı Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu’ndan geldi. İkili Çeşme tatilleri esnasında verdikleri samimi pozlarla aşklarının gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Seyahat esnasında aynı evde yaşama kararı alan sevgililer, Cihangir’de Boğaz manzaralı yeni bir daireye taşındı.

Caner Erkin- Şükran Ovalı:

Asena Atalay’la 6 ay önce evliliğini bitiren Caner Erkin’in oyuncu Şükran Ovalı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin aşkı gerçek çıktı. Ünlü futbolcu Instagram hesabından Ovalı ile ilk pozunu paylaşarak aşkını itiraf etti. Âşık çifte ilk tebrik de Demet Akalın’dan geldi.