Buca’da aday var!

Sarı-lacivertli kulübün, 4-11 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongre öncesi Bucalı iş adamı Okan Bulut, yönetime talip oldu ve güçlü bir liste için çalışmalarına başladı.

Buca’da aday var!
Yeni Asır'da yer alan habere göre TFF 3. Lig'e düşen Bucaspor'da 4-11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olağanüstü kongre öncesi dün sıcak bir gelişme yaşandı.

Eski başkan Hüsnü Kaya döneminde basın sözcülüğü görevinde olan işadamı Okan Bulut'un genel kurulda aday olacağı ve liste çalışmalarına başladığı ifade edildi. Ahmet Doğan başkanlığındaki mevcut yönetime de dışarıdan destek veren Bulut, Ahmet Doğan ile de bir görüşme yaptı. Okan Bulut'un Doğan'dan kulübün mali tablosu hakkında bilgilerin yanı sıra 3. şahıslar dahil, kimlere borçlarının olduğu konusunda da bilgi istedi.

HAZİRUN LİSTESİNİ İSTEDİ

Ayrıca Okan Bulut'un son dönemde bazı yöneticilerin 150 kişiyi kulübe üye yapması üzerine de yönetimden hazirun listesini de istedi. Bulut'un ilçenin desteğini alması durumunda bir kaç gün içinde başkan adaylığını açıklayacağı kaydedildi. Mevcut başkan Ahmet Doğan ise kulübün kayyuma gitmemesi için aday çıkmazsa yeniden taşın altına elini koyabileceğini açıklamış, Bucaspor için mücadele edecek her başkan adayını destekleyeceklerini söylemişti.
Konular Spor Haberleri