Bucaspor'dan vize yok!

Bucaspor yönetimi, Beşiktaş’ın 750 bin Euro, Antalyaspor’un da 2 milyon lira verdiği 17 yaşındaki milli oyuncusu Kerem Atakan Kesgin’in gitmesine, transfer yasağının olması yüzünden yeşil ışık yakmadı.

Buca'dan vize yok!
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Bucaspor yönetimi, Süper Lig ekiplerinin peşinde olduğu 17 yaşındaki Milli oyuncusu Kerem Atakan Kesgin'e transfer vizesi vermedi. Ligin bitimine 4 maç kala vitrine çıkardığı yıldız adayı oyuncusu Kerem Atakan Kesgin'e Trabzonspor'un ardından Süper Lig şampiyonu Beşiktaş da talip olduğunu açıklayarak bonservisi için 750 bin Euro (2 milyon 950 bin lira) verdi. Antalyaspor ise kapıyı 2 milyon liradan açtı. Ancak Bucaspor yönetimi, transfer yasağının sürmesi üzerine genç yıldızı devre arasına kadar satmama kararı aldı.

Yeni teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın da yasak yüzünden Kesgin'in takımda kalmasını istediği öğrenildi. Yönetimin, ocak ayında transfer tahtasının açılmasının ardından çok daha iyi bir teklif gelmesi halinde durumu değerlendireceği belirtildi. Daha önce sözleşmesi biten Emre Toraman, Emre Öztürk, Mehmet, Onur Alkan, Onur Yılmaz, Veli Kızılkaya, Murat Akyüz, Hasan Kaşıkara, İlyas Çakmak ve Şenol Akın'la anlaşan sarılacivertliler, Adil Demirbağ'a yeni bir teklif sundu.
Konular Spor Haberleri