Bucaspor kahroldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Amed Sportif'e 90. dakikada attığı golle 1-1 berabere kalan Bucaspor'da mağlubiyetten son anda kurtulmanın sevinci yaşanırken, İzmir ekibi kümede kalma yolunda ise çok büyük avantaj kaybetti.

Bucaspor kahroldu
Yeni Asır'da yer alan habere göre teknik direktör Aytekin Sümbül, "Çok fazla gol kaçırdık. Ancak şartlar ne olursa olsun kazanmalıydık. Kaçan gollere kahrolduk" dedi. Sümbül şöyle konuştu:

"Bu hafta en önemli rakibimiz Bodrumspor'la deplasmanda karşılaşacağız. Ben takımıma çok güveniyorum. Amed Sportif karşısında da aslında çok pozitif bir oyun sergiledik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmeliyiz. Bunu da yapacağız."

TORAMAN TAKIMA DÖNDÜ


Bucaspor'un Amed Sportif ile oynadığı karşılaşmada sarı kart cezalısı olduğu için görev yapamayan kaptan Emre Toraman, Bodrumspor ile deplasmanda oynanacak kritik karşılaşmada forma giyecek. Amed maçını tribünden izleyen ve yerinde hiç oturmayan Toraman'ın maç boyunca stresli olduğu görüldü.

SON 4 MAÇTA 10 PUAN KAYBETTİ

Kümede kalma hesapları yapan Bucaspor, oynadığı son 4 maçta 10 puan kaybetti. Sarı-lacivertliler, deplasmanda Sivas Belediyespor'a 3-1, Tuzlaspor'a 2-1 yenildi. İzmir ekibi evinde oynadığı maçlarda da Sancaktepe Belediyespor'la 2-2, son olarak da Amed Sportif ile de 1-1 berabere kalarak büyük yara aldı. Buca'nın kalan 5 maçta en az iki galibiyete ihtiyacı var.
Konular Spor Haberleri