Bucaspor’da 3 forma 7 aday

Sarı-lacivertlilerde kart cezalısı Veli, Emre Toraman ve Emin’in yanı sıra Milli Takım’a giden Alpay’ın yerlerine 7 futbolcu birbiriyle forma savaşı veriyor.

Bucaspor’da 3 forma 7 aday
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Bucaspor'da Ofspor maçı öncesinde takımda rekabet ortamı en üst seviyeye yükseldi. Sarı-lacivertli ekibin İstanbul'da Erzurumspor ile oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören orta saha oyuncusu Emin Aladağ, sarı kart gören Emre Toraman, defansta görev yapan ve sarı kart gören Veli Kızılkaya ile U- 19 Milli Takım'da yer alan golcü Alpay Aldemir, Karadeniz deplasmanında görev yapamayacak.

Uygun kimleri oynatacak?

Bucaspor'da teknik direktör Fatih Uygun'un bu maçta Emin Aladağ ile Emre Toraman'ın yerine orta sahada Ahmet Tamet, Mehmet İncebacak ve Civar Çetin üçlüsünden ikisini, defansta Veli'nin yerinde sağ beklerden Murat Akyüz veya Ömer Kanberoğlu'nu, forvette ise Alpay'ın yerine Hasan Kaşıkara ya da İlyas Çakmak'tan birisine görev verecek.

Sakatlardan kötü haber

Bucaspor'da cezalı oyuncuların yanısıra sakatlığı bulunan iki futbolcu daha görev yapamayacak. Erzurumspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve arka adalesinde sorun olan orta saha oyuncusu Onur Alkan ile rahatsızlığı bulunan defans oyuncusu Onur Yılmaz da forma giyemeyecek.
Konular Spor Haberleri