Bucaspor’da Fener rüzgarı

Bucaspor'da başkan Çetin Kayışlı, kulübü ekonomik krizden kurtarmak için olağanüstü kongre kararı alıp, yönetimi güçlendirmenin hesaplarını yaparken, yeni sezon çalışmalarını da sürdürüyor.

Bucaspor’da Fener rüzgarı
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre teknik direktör konusunda iki sezon önce futbolu bırakan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın ile prensipte anlaşan yönetim, idari menajer konusunda da büyük atak yaptı.

Geçen sezon takımda yer alan Yılmaz Özlem ile yollarını ayıran kurmaylar futbol kariyeri başarılarla dolu olan birara televizyonlarda futbol yorumculuğu yapan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ceyhun Eriş'e de teklif yaptı.

Tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi. İmzaların Temmuz ayı içinde atılacağı ifade edildi.

Teknik direktör Serhat Akın'ın yardımcıları da netleşmeye başladı. Daha önce Fenerbahçe ve Konyaspor'da oynayan Erhan Albayrak'ın Akın'ın yardımcısı olacağı açıklandı.

Takımın kaleci antrenörlüğünü de Fenerbahçe, Karşıyaka, Manisaspor, Altay ve Turgutluspor'un kalesini koruyan Recep Biler yapacak. Bu arada alacaklarını tahsil etmek için federasyona giden Mert ile Alper'in serbest kalıp kalmayacakları bugün belli olacak.
Konular Spor Haberleri