Bucaspor’da ilk fire Zafer Çevik

Bucaspor'da yönetim, yeni sezon öncesi kadroyu oluşturmak için futbolcularla görüşmelerini sürdürürken, önceki gün Zafer Çevik depremi yaşandı.

Bucaspor’da ilk fire Zafer Çevik
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre geçen sezonu Adana Demirspor ve Kayseri Erciyesspor'da oynayarak tamamlayan, sezon başında ise transferin son gününde Bucaspor'a 2 yıllık imza atan 33 yaşındaki kanat oyuncusuyla yapılan görüşmenin ardından yollar ayrıldı. Profesyonel olarak 15 yıldır futbol oynayan bu sürenin 6 yılı aralıksız olmak üzere 7 yıl Bucaspor forması giyen Zafer Çevik'in yeni sezonun kadrosunda düşünülmediği öğrenildi. Buca'da bu sezon 27 maça çıkan tecrübeli oyuncu 9 gol atarak takımın en golcü isimlerinden biri olmuştu. Zafer'e 1. Lig'den iki takımın teklif yaptığı ifade edildi.

Akyüz tamam

Bucaspor'un sezon başında Adana Demirspor'dan renklerine kattığı ve 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı başarılı defans oyuncusu Murat Akyüz ile yola devam edeceği açıklandı. Sarı lacivertli yönetimin, Akyüz için opsiyonu kullanacağı ifade edildi. Sarılacivertliler, defans oyuncusu Veli Kızılkaya'ya da yeni sezon için teklif sundu. Tecrübeli futbolcudan cevap beklendiği öğrenildi.
Konular Spor Haberleri