Bucaspor'da operasyon var!

Sarı-lacivertlilerde yönetim, ligin ikinci yarısında kadroda düşünülmeyen Furkan, Alparslan, Hakan ve Samet ile yollarını ayırdı. Kiralık verilmesi gündemde olan Civar’a da son bir şans daha verildi.

Bucaspor'da operasyon var!
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre transfer yasaklısı Bucaspor'da yaprak dökümü başladı. Ganalı oyuncu Jebrin'e alacakları ödenmediği için FIFA yoluyla 2 dönem transfer yasağı konulan Bucaspor'da yönetim bu sezon forma giymekte zorlanan sol kanat oyuncusu Furkan Yıldırım, Alparslan Emre Çapar, Hakan Kalkan ve Mahmuthan Samet Acar ile yollarını ayırdı.

Sarı-lacivertliler, 4 oyuncunun bonservislerini de verdi.

Geçen sezon Bucaspor'un banko oynayan Furkan Yıldırım, bu sezon sadece Keçiörengücü ile deplasmanda oynanan ligin ilk maçında 33 dakika sahada kalmıştı.

Civar sınav verecek

İzmir ekibinin transferin önünü açmadan önce kiralık oynadığı Tire 1922'den geri aldığı defans oyuncusu Alparslan Emre Çapar, Hakan Kalkan ile Samet Acar da ilk yarıda hiç forma giyemedi.

Yönetim, Batman Petrolspor'un kiralık istediği Civar Çetin ile ilgili kararı Antalya kampında verecek. Buradaki performansına göre Civar'ın kalıp kalmayacağı belli olacak. Bucaspor'da yönetim, daha önce de kulüpten ayrılmak isteyen kaleci Kurtuluş Yurt ile Sertan Vardar'la da sözleşmeyi karşılıklı feshetmişti.

Buca PFDK'ye sevk edildi

Bucaspor, ilk yarının son maçında Buca Arena Stadı'nda İstanbul ekibi Anadolu Üsküdar'a 4-2 yenilirken, karşılaşmada taraftarın neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat yüzünden kulüp Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Ligin ilk yarısında Bucalı taraftarların aynı eylemi beşinci kez gerçekleştirmiş olmasından dolayı ikinci yarının ilk maçı olan Keçiöregücü randevusu büyük ihtimalle seyircisiz oynanacak.
Konular Spor Haberleri