Bucaspor'da 'yasak' prangası!

Bucaspor transfer yasağının olması üzerine Erzurum BŞB’nin Ahmet Tamet için yaptığı 400 bin liralık teklifi reddetmek zorunda kaldı.

Bucaspor'da 'yasak' prangası!
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre eski yerli ve yabancı oyuncularına borçlar yüzünden transfer yasağı bulunan Bucaspor'da yönetim, vitrine çıkardığı mevcut futbolculara gelen cazip teklifleri de geri çevirmek zorunda kalıyor. Sarı-lacivertli ekibin geçen sezon başında amatör küme ekibi İzmir Demirspor'dan aldığı Ahmet Tamet'e Erzurum Büyükşehir Belediyespor resmen talip oldu.

Doğu Anadolu ekibi 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusu için 400 bin lira bonservis bedeli teklif etti.

Ancak yönetim, transferin önünün kapalı olmasından dolayı Ahmet'i satıp, yerine oyuncu alamayacağı için bu transfere onay vermedi.

Kimseye vize yok Bucaspor yönetimi, daha önce de kaleci Mert Özyiğit ile Barış Tenşi'yi isteyen Çaykur Rizespor'a İbrahim Şirin'e 300 bin lira bonservis bedeli veren Medipol Başakşehir'le Bursaspor'un da teklifini kabul etmemişti.

Başkan Çetin Kayışlı, görevde bulunduğu 2.5 sezon içerisinde kaleci Çağlar Şahin Akbaba Elazığspor'a, Batuhan İşçiler Kastamospor'a, Melih Vardar da Tire 1922'ye kiralık olarak verildi. Bu arada Bucaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, ayak serçe parmağı kırık olan Burak Aydın da idmanlara başladı.
Konular Spor Haberleri