Bucaspor'dan gövde gösterisi!...

Sarı-lacivertliler, transferin son gününde Fenerbahçe'den Recep, Hakan, Akhisar'dan Kerem ile Norveç ekibi Sandness'ten Ricketts ile anlaştı.

Bucaspor'dan gövde gösterisi!...

Ekonomik sıkıntı yüzünden transfer yapmakta zorlanan Bucaspor'da yönetim, dün transfer döneminin bitimine saatlar kala 4 oyuncuyu kadrosuna katarak gövde gösterisi yaptı. Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın transferlerine onay vermediği orta saha oyuncusu Recep Niyaz ile defansta görev yapan Hakan Çinemre için son bir hamle yaptı.

Bu hamlenin ardından Yıldırım'dan iki oyuncu için izin çıkarken, yönetim Niyaz ile Çinemre'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Sezon başında T.Konyaspor'dan alınan golcü Atilla Yıldırım'ın yanına oyuncu arayan yönetim, Akhisar Belediyesporlu Kerem Bulut'u da kadrosuna kiralık olarak kattı.

Geçen sezon Çek ekibi Mlada Boleslav'da oynayan Avustralya doğumlu 21 yaşındaki futbolcuya Karşıyaka'da teklifte bulunmuştu. Sivasspor'un Kolombiyalı golcü Pedriel, K.Erciyespor'un Cezayir asıllı Fransız oyuncusu Hanni, Bosnak Eldin Adilovic'le yüksek bedel yüzünden anlaşamayan yönetim, Norveç ekibi Sandness Ulf'de oynayan Kanada Milli Takım oyuncusu Tosaint Ricketts ile de bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

ŞERAFETTİN ÇIRACI / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri